Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül Oldu

Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül Oldu
Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül Oldu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ordu’nun Ünye Belediye Başkanı Av. Ahmet Çamyar’ın 16 Kasım’da İçişleri Bakanlığı kadar görevinden uzaklaştırılmasının gerisinde Ünye Belediye Başkan Vekili olarak atanan Meclis Üyesi Mehmet Yaşar Sezgül, bugün gerçekleştirilen Ünye Belediyesi mucizevi meclis toplantısında Ünye Belediye Başkan Vekili olarak seçildi.

Meclis çoğunluğunun 3’te 2’sinden fazlası “Sezgül” dedi

Son 2 gündür AK Parti Lokal Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’ın parti yönetimi ve belediye meclis üyeleri ile gerçekleştirdiği istişareler sonucunda müşterek namzet olarak belirlenen Mehmet Yaşar Sezgül, meclis oylaması sonrası 23 oyla çoğunluğun 3’te 2’sinin olurunu alarak resmi olarak belediye başkan vekili olarak seçildi.

31 Mart 2019 tarihine dek atama yapacak

Ünye Belediye Meclisi doğaüstü toplantısında gerçekleştirilen oylama sonrası belediye başkan vekili seçilen Mehmet Yaşar Sezgül, oylama sonrası yaptığı açıklamada, 31 Mart 2019 tarihine kadar zorlu bir görevi üstlendiklerini ve Ünye’ye hizmet noktasında her kesimden takviye beklediklerini belirtti. sonradan Ünye Belediyesi Başkanlık makamında AK Parti Lokal Yönetimlerden Sorumluluk Sahibi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül’e belediye meclis kararı ile kesinleşen başkan vekilliği resmi yazısını ibraz etti.

Yılmaz: “Hasetlik yok, hizmet konuşulsun”

Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, bundan sonradan Ünye’de hasetlik yerine hizmetin konuşulması gerektiği uyarısında bulunarak, Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül’ün ilk önce bir abi kimliği ile hizmetlerin yürütülmesini sağlayacağını kaydetti. – ORDU