İspanya ’da Futbolda Zor Sorunu Büyüyor! Ağır Cezalar İstendi

İspanya ’da Futbolda Zor Sorunu Büyüyor! Ağır Cezalar İstendi
İspanya ’da Futbolda Zor Sorunu Büyüyor! Ağır Cezalar İstendi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sporda Hoşgörüsüzlük, Yabancı Düşmanlığı, Irkçılık ve Şiddete Aleyhinde Devlet Daimi Komisyonu, Hercules-Castellon ve Rayo Vallecano-Barcelona karşılaşmaları öncesinde yaşanan olaylara karışan taraftarlar için istenilen cezaları duyurdu.

3 Kasım’da Rayo Vallecano ile Barcelona aralarında oynanan rastlama öncesinde yaşan olaylar nedeniyle 76 taraftar için 6’şar bin euro para cezası ve iki sene statlara antre yasağı istek edildi. Hercules ile Castellon aralarında 11 Kasım’da oynanan yarışma öncesinde meydana çıkan olaylar sebebiyle de 38 taraftar hakkında 6’şar bin euro para ve iki sene statlara giriş cezası verilmesi istendi.

Ayrıca Hercules ile Castellon taraftarlarından 7 kişinin yaralandığı ve 3 kişinin de gözaltına alındığı olayların içinde bulunan iki taraftara 60’ar bin euro para cezası ve 5 yıl statlardan men cezası verilmesi talep edildi.

Komisyonun futbolda zorlama olaylarına ilişkin 116 taraftar hakkında istediği cezalarla ilgili son kararı mahkeme verecek.

öte yandan komisyon, 29 Kasım’da Real Betis ile Olympiakos aralarında oynanacak UEFA Avrupa Ligi müsabakasını “yüksek tehlikeli” ilan etti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.