Uigad Yöneticileri İha’yı Ziyaret Etti

Uigad Yöneticileri İha'yı Ziyaret Etti
Uigad Yöneticileri İha'yı Ziyaret Etti
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milletlerarası İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneğinin (UİGAD) idare heyeti üyeleri, İhlas Haber Ajansı’nı ziyaret etti.

İHA’nın Yenibosna’daki genel merkez binasına gerçekleşen ziyarete UİGAD Genel Başkanı İzzet Aydınlatılmış, Genel Başkan Vekili Yasemin Şimşek, Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çalım, Teşkilatlanmadan Sorumluluk Sahibi Genel Başkan Yardımcısı Cesim Yener ve Teknoloji Geliştirme ve AR-GE’den Sorumlu Komisyon Başkanı Rümeysa Sarıpınar katıldı. İhlas Haber Ajansı (İHA) İstanbul Alan Müdürü Oğuzhan Güven, derneğin kuruluşu sebebiyle Genel Başkan İzzet Okumuş olmak üzere kurucu üyeleri tebrik ederek, “İHA olarak her zaman yanınızdayız. İnternet medyası çalışanları adına önemli bir boşluğu dolduruyorsunuz. Çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

UİGAD Genel Başkanı Okumuş da, derneğe desteklerinden dolayı Güven’e teşekkür belgesi ibraz etti. İzzet Kültürlü, dernek yönetimi olarak kayda değer isimlere ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti. Aydınlatılmış, internet medyası çalışanlarını derneğe üye olmaya misafir etme etti. – İSTANBUL