Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı Canlı İzle, Ne Zaman, Saat Kaçta?

Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı Canlı İzle, Ne Zaman, Saat Kaçta?
Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı Canlı İzle, Ne Zaman, Saat Kaçta?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spor Toto Süper Lig ’in 13. hafta maçında Trabzonspor, evinde Fenerbahçe ’yi misafir edecek.

Milli maçlar sebebiyle Spor Toto Süper Lig ’e verilen aranın arkasından 13. hafta heyecanı yaşanacak. Süper Lig ’in 13. haftasında Türk futbolunun iki dev ekibi Trabzonspor ile Fenerbahçe Trabzon ’da karşısında karşıya gelecek.

Ev sahibi Trabzonspor, rastlama öncesi 12 hafta sonunda 4 ’er başarı, birliktelik ve mağlubiyetle 16 puan toplarken, 10. basamakta yer alıyor.

Konuk ekip Fenerbahçe ise 12 karşılaşmada 3 kez kazanırken, 4 defa sahadan beraberlikle ve 5 kere de puansız ayrıldı. Sarı lacivertli takım topladığı 13 puanla 13. sırada bulunuyor.

İki Takımda da Önemli Eksikler Var

Bordo mavili ekipte, kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak ’ın yanı sıra sakatlığı süren Mustafa Akbaş forma giyemeyecek.

Sarı lacivertlilerde ise kadro dışı Aatif, Dirar, Volkan Demirel ve Ozan Tufan ’ın yanı sıra Soldado ve Jailson cezaları, Şener ve Alper Potuk da sakatlıkları sebebiyle derbide takımlarını yalnız bırakacak.

Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı Ne Süre, Saat Kaçta?

25 Kasım Pazar günü Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park ’ta oynanacak ve saat 19.00 ’da başlayacak derbi beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayımlanacak. Nefes kesecek mücadelenin hakemi ise Halil Umut Meler olacak.

Son Dakika Spor Haberleri için altında kaydırın.