Beşiktaş ’ta Sakatların Son Durumu!

Beşiktaş ’ta Sakatların Son Durumu!
Beşiktaş ’ta Sakatların Son Durumu!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Babel ve Roco Ankaragücü Maçında Yok

Beşiktaş ’a milli ara yaramadı. Siyah beyazlıların ulusal takıma çağrılan oyuncularından Hollandalı Ryan Babel, ülkesinin Almanya ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada sakatlanırken, sağ uyluk arkadaki adale zarında yırtık ve kanamaya rastlandı. Deneyimli oyuncu Ankaragücü maçında sahadaki yerini alamayacak.

Siyah beyazlılarda milli maçta sakatlanan bir diğer oyuncu Enzo Roco’nun ise yaklaşık 2 hafta forma giyemeyeceği öğrenildi.

Adriano ve Lens ’cilt Müjde

Babel ve Roco’nun sakatlıkları camiada üzüntüye yol açarken, milli maçlar için verilen aradan önce tedavisi devam eden oyunculardan ise tekrar tekrar iyi haberler geldi.

Brezilyalı sol bek Adriano, sakatlığını atlattı ve takımla birlikte antrenmanlara başladı. Deneyimli savunmacı, Ankaragücü karşılaşmasında hocası Şenol Güneş’in baht vermesi durumunda forma giyebilecek.

Belçika’da oynanan Genk karşılaşmasında sakatlık geçiren Jeremain Lens de idmanlara başlayan bir diğer oyuncu oldu. Hollandalı kanat oyuncusu, sosyal ağ hesabından yaptığı paylaşımda “sahalara dönüş” notunu düştü.

öte taraftan Çaykur Rizespor ’la oynanan Süper Lig müsabakasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Gökhan Töre ise özel antrenör eşliğinde çalışmalarına devam ediyor.

Son Dakika Spor Haberleri için altında kaydırın.