Trabzonspor Aykut Demir’e ateş püskürdü

Trabzonspor Aykut Demir'e ateş püskürdü
Trabzonspor Aykut Demir'e ateş püskürdü
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir dönem Trabzonspor’da oynayan oysa ‘ ’Yağ ölçüm testine geç gelmesi ’ ’ sebebiyle sözleşmesi tek yanlı olarak feshedilen Aykut Demir, konuyu TFF’ye taşımış ve 9 milyon 815 bin lira almaya hak kazanmıştı.

Bordo-mavili kulüp, Aykut Demir’in parasını faiziyle birlikte talep ettiğini açıkladı.

İşte Trabzonspor’un yayınladığı bildiri:

SÖZLEŞMESİ TEK TARAFLI FESHEDİLMİŞTİ

Kamuoyunun bildiği üzere; geçmişte kulübümüzde forma giyen ve ilgili dönemde ‘ ’Yağ ölçüm testine geç gelmesi ’ ’ sebebiyle sözleşmesi tek yanlı olarak fesih edilen Aykut Demir, feshini TFF ’ye taşımış, beraberinde UÇK ve Tahkim Kurulları kulübümüzü hileli bularak 9 milyon 815 bin 580 TL ödemeye mahkûm etmiştir.

Idare Kurulumuz, diğer bütün girişimlerinde olduğu gibi memleket ve Trabzonsporluluk hassasiyetini ön planda tutarak ilgili futbolcuya son güne dek tazminatı için indirim ya da taksitlendirme taleplerini iletmiştir.

Trabzonspor Aykut Demir'e ateş püskürdü

FAİZİ DE ISTEK ETTİ

Fakat; yaşantısından ahlakı ve vicdani değerlerinin yüksek olduğunu düşündüğümüz Trabzonlu futbolcu bütün iyi niyetli taleplerimizi reddetmiş ve tazminatını kur farkı – faiz dâhil almak üzere istek etmiştir! Bunun üzerine kulübümüz, ilgili futbolcuya ciddi bir kısmı faiz ve kur farkından oluşan 9 milyon 815 bin 580 TL ’lik tazminat tutarını bugün itibariyle tek seferde ve peşin olarak ödemiştir.

Trabzonspor Aykut Demir'e ateş püskürdü

bu vesileyle; ilgili futbolcu ilk önce almak üzere geçmiş dönem Yönetim Kurulları ve Başkanların eylemleri sonucunda kulübümüzün ödemek zorunda olduğu, Süper Lig için lisans almamıza engel teşkil eden toplamda 23 milyon 989 bin 262 TL ’lik ödemenin bugün itibariyle gerçekleştirildiğini bütün kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Trabzonspor Aykut Demir'e ateş püskürdü