Tolgay Arslan’ın Menajeri Ahmet Bulut’tan Flaş Sözler!

Tolgay Arslan'ın Menajeri Ahmet Bulut'tan Flaş Sözler!
Tolgay Arslan'ın Menajeri Ahmet Bulut'tan Flaş Sözler!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş ’ta disiplinsiz davranışları gerekçesiyle belirsiz kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan’ın durumu hakkında konuşan Ahmet Bulut, “Tolgay, UEFA’ya yok Türkiye Futbol Federasyonuna başvuruda bulundu fakat Beşiktaş, Tolgay ’ın bütün alacaklarını ödedi.” şeklinde konuştu.

Sezon sonunda kontratı sona erecek olan Pepe ’nin geleceğine ilişkin konuşmak namına erken olduğunu kaydeden Bulut, 3-4 hafta daha sonra bu konu hakkında gelişme yaşanabileceğini söyledi.

Anderson Talisca ’nın Çin ’e transferi olma hikayesini de anlatan deneyimli menajer, “Talisca, 2 yıllığına kiralık gelmişti. Satın alma opsiyonu ise 25 milyon euroydu. Talisca ’ya Çin ’den yıllık 11 buçuk milyon euro ücret önerdiler ve o da parayı seçti.” ifadelerini kullandı.

Alvaro Negredo ’nun Beşiktaş’tan ayrılık sürecine dair de açıklamalarda yer alan Bulut, “O dönem euro çok yükselmişti. Negredo da maliyeti yüksek bir oyuncuydu. Maaşında indirim yapmayı kabul etmedi. Bu değin yüksek ücretleri diğer yerde kazanamayacağı için kulüpten alacağı olan yaklaşık 1 milyon euroyu içeride bırakıp Dubai ’yi tercih etti.” dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için altında kaydırın.