TIRPORT Çin ’de Türkiye ’yi temsilcilik edecek

TIRPORT Çin ’de Türkiye ’yi temsilcilik edecek
TIRPORT Çin ’de Türkiye ’yi temsilcilik edecek
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lojistik yönetimini dijitalleştirmek ve Endüstri 4.0 ’a taşımak yolunda hizmet veren TIRPORT, Türkiye pazarına dünya çapında bir Lojistik Teknolojisi Projesi ile girdi ve 2017 yılı itibariyle sektörün öncüleri aralarında yer alıyor.

ŞİRKETLER VE LOJİSTİK FİRMALAR BİRBİRLERİYLE GÖRÜŞEBİLİYOR

TIRPORT dijital iş modelinde (B2B); önem verenler, lojistik firmaları ve kamyoncular dijital platform üzerinden birbirlerine ulaşabiliyor. Önem veren fabrikalar, şirketler ve lojistik firmaları, sürekli lojistik operasyonlarını reel zamanlı ve konum tabanlı izleyebiliyorlar.

Firmalar kendilerine özel ekranlarıyla, bütün operasyonlarından haberdar olabiliyor ve operasyonlarında doğabilecek aksaklıklara aleyhinde önden önlem alabiliyorlar.

“HEYECAN DUYUYORUZ”

Bu yılki email protected Alibaba Cloud Start-up yarışmasının Orta Doğu ve Afrika bölgesi ayağını Türkiye ’de gerçekleştirdiklerini ifade eden Alibaba Cloud Avrupa Genel Müdürü Yeming Wang, “Bu yarışmayla birlikte, dünyanın en inovatif, dönüşümsel ve oyun bozan teknoloji şirketleriyle tanıştığımız için heyecan duymaktayız” dedi.

Alibaba Cloud kadar 12 ülkede düzenlenen milletlerarası email protected Cloud Start-Up Yarışması ’nın İstanbul ’da gerçekleştirilen Orta Doğu ve Afrika bölgesi ayağında; TIRPORT, Pozitif Yiyecek, Kimola, Parkpalet ve Piri Guide, bu yılın Eylül ayında Çin ’in Nanjing şehrinde düzenlenecek yarışmanın ikinci etabına katılmaya hak kazandı.