Tekirdağ’da feci kaza: 2 kişi hayatını kaybetti

Tekirdağ'da feci kaza: 2 kişi hayatını kaybetti
Tekirdağ'da feci kaza: 2 kişi hayatını kaybetti
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza, öğle saatlerinde, TEM yolunun Çorlu gişelerine 2 kilometre uzaklıkta meydana geldi. İstanbul’dan Kırklareli’ne giden Kadir Akıcı, arızalanan 34 FH 5773 plakalı hafif ticari aracını emniyet şeridine çekip, kurtarıcı istedi.

KADIN YOLA SAVRULDU

Kurtarıcı bekleyen Akan’ın aracına, aynı yönden gelen Mehmet Atalay Dikmen’in kullandığı 39 BE 641 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle hafif ticari araçtaki Birgül Akan, yola fırlaması sonucu yaşamını yitirdi.

Tekirdağ'da feci kaza: 2 kişi hayatını kaybetti

Aynı araçta bulunan Recep ile Hilal Akıcı ve otomobildeki Mehmet Metin, Nilgün ve Zeynep Dikmen de yaralandı. Yaralılar, ihbarla gelen sağlık görevlilerince ambulanslarla Çorlu ve Çerkezköy ilçelerindeki hastanelere götürüldü. Ağır zarar görmüş Recep Akıcı, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

ANNE VE BABASI KAZADA YAŞAMINI YİTİRDİ

Kazadan yara almadan kurtulan Kadir Akan, annesi Birgül ve babası Recep Akıcı’ı kaybetti. Kadir Akıcı, cansız bedeni battaniyeyle örtülü annesinin başında “Anam benim, güzel anam” diyerek, uzun süre gözyaşları döktü.

Tekirdağ'da feci kaza: 2 kişi hayatını kaybetti

Akan’ı olay yerinde bulunan jandarma ve polis ekipleri sakinleştirdi. Motorundan duman yükselen aracını güvenlik şeridine çektiğini anlatan Kadir Akıcı, “Annem ve babam araçtaydı. Sonradan polisler gelip, ne olduğunu sordu. Ben de durumu anlattım. Sonradan kurtarıcıya haber verdim. Kurtarıcı beklerken, bu kaza oldu. Annemi havada gördüm. Babam kötüydü” dedi.

Tekirdağ'da feci kaza: 2 kişi hayatını kaybetti

Polis ve jandarmanın olay yerindeki incelemesinin arkasında Birgül Akan’ın cansız bedeni, Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Otomobil sürücüsü Ahmet Atalay Dikmen ise jandarma göre gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma açıldı.