TBMM Başkanı Şimşek: Kanunsuzluğa müsade vermeyeceğiz

TBMM Başkanı Şimşek: Kanunsuzluğa müsade vermeyeceğiz
TBMM Başkanı Şimşek: Kanunsuzluğa müsade vermeyeceğiz
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Büyük Insanlar Meclisi Başkanı Binali Şimşek, Süleymaniye Camii ’nde bayram namazını kıldı. Şimşek ’a bayram namazında AK Partili milletvekilleri ve Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver de eşlik etti.

“RABBİM ÜLKEMİZİ MUHAFAZA ETSİN”

Namaz sonrası gazetecilerle bayramlaşıp hatıra fotoğrafı da çektiren Yıldırım bayram mesajları verdi. Yıldırım, “Milletimiz ile beraber sabahtan namazımızı bayram namazımızı eda ettik. Bütün milletimizin bayramını tebrik ediyorum. Bu bayramın ülkemiz için milletimiz için İslam alemi için refah uzlaşma ve kardeşliğe vesile olmasını Cenab-ı Mevla ’mdan niyaz ediyorum. Bayramlar küslüklerin sona erdiği kardeşliğin dostluğun neşenin irtifa yaptığı müstesna günlerdir. Bu bayramı fırsat bilelim ve dargınların barışmasını sağlayalım. Bayram vesilesi ile ülkemizin milletimizin güvenliği için hudut boylarında dağlarda bayırlarda fedakarca atama ifa eden askerlerimiz polislerimize jandarmalarımıza tüm kolluk kuvvetlerimize Allah yar ve yardımcıları olsun. Terör belası öncelikle elde etmek üzere ülkemize musallat olan her türlü felaketlerden Rabbim muhafaza eylesin.” dedi.

“KANUNSUZLUĞA YANLIŞA BU ÜLKEDE IZIN VERİLMEYECEKTİR”

ABD Ankara Büyükelçiği ’ne karşın atak ile ilgili de konuşan Şimşek, “Türkiye ’de tanıdık olmayan misyonlar büyükelçilikler Türkiye Cumhuriyet ’i devletinin güvencesi altındadır. İlişkilerimiz hangi ülke ile nasıl olursa olsun bunlar bambaşka bir şey. Bizim ülkemizde ödev yapan her türlü yabancıya diplomata misafirlere onların güvenliğini temin etmek bizim en manâlı görevlerimizden bir tanesidir. Dolayısı ile böyle bir saldırıyı tasvip etmek dürüst değildir kınıyoruz. Ama kolluk kuvvetlerimiz İçişleri Bakanlığımız fazla süratli hareket ederek bu saldırıyı yapmaya çalışanları kısa bir sürede kıskıvrak yakalamış ve adalete teslim etmiştir. Herkes şunu bilmelidir hiçbir şekilde kanunsuzluğa yanlışa bu ülkede müsade verilmeyecektir.” diye konuştu.