Sur Yapı Antalya ’da 450 bin metrekarelik imalatı tamamladı

Sur Yapı Antalya ’da 450 bin metrekarelik imalatı tamamladı
Sur Yapı Antalya ’da 450 bin metrekarelik imalatı tamamladı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel sektörün en geniş gayrimenkul portföyüne sahip firması Sur Yapı, Antalya ’da hayata geçirdiği Türkiye ’nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin inşasına çabuk devam ediyor.

8 MİLYAR LİRA YATIRIMLA BİR ŞEHIR KURULUYOR

8 milyar TL yatırımla 1 milyon 300 bin metrekarelik bir alanda Antalya ’ya yeni bir şehir halki kuruluyor.

“CIDDI BİR MERAKLA KARŞILAŞTIK”

Konuyla ilgili yorumlama yapan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas,  “ 6 ay gibi kısa bir sürede vahşi inşaatın yüzde 50 ’sini tamamladık. 450 bin metrekarenin üstünde inşaat imalatı yaptık. Bir karşılaştırma yapacak olursak İstanbul ’da orta ölçekli 9 konut projesinin inşaatını 6 ay gibi kısa bir sürede tamamladığımız anlamına kazanç, bu mükemmel bir performans. Antalya ’da geleceğe miras çağdaş bir büyük kasaba yapı ediyoruz. İçerisinde 19 bin egemen bölümden oluşan konutlar, ofisler, home office ’ler, dükkanlar, çarşılar, okullar, camiler, sosyal alanlar, müzeler var. Büyük şehir halkı parkıyla beraber önemli bir şehir halki yapı etmiş oluyoruz. 8 yılda, 8 milyar TL ’lik büyük bir idareli aktivite olacak. Bunun büyük bir kısmını da Antalyalı kardeşlerimizle paylaşıyoruz. Aralık ayında satışa başladığımızda Türkiye ’nin her kadar hatta dünyadan çok önemli bir merakla karşılaştık. Yaptığımız meslek anlaşıldı. Antalya ’nın bir dünya markası olduğunu hep beraber bir kere daha görmüş olduk.” dedi.

Sur Yapı Antalya ’da 450 bin metrekarelik imalatı tamamladı

450 BİN METREKARE İMALAT

Projede inşaat faaliyetleri 24 saat aralıksız devam ediyor. Bugüne değin 93 blokta 6417 konutta 450 bin metrekare imalat gerçekleştirildi.

6417 KONUT 2019’DA TESLİM EDİLECEK

Ilk etapta yer alan konutların vaktinde teslimi için hızla çalışılıyor. Birincil etapta bulunan 6417 konutun 2019 ’da teslim edilmesi planlanıyor. Ilk etabın yüzde 50 ’lik barbar inşaatı tamamlandı. Eylül ardına kadar %100 ünün tamamlanması hedefleniyor.

Sur Yapı Antalya ’da 450 bin metrekarelik imalatı tamamladı

İKİNCİ ETABA DA START VERİLDİ

Hafriyat sırasında 27 bin kamyon seferi yapılırken ilk etapta hafriyatın yüzde 100 ’lük kısmı tamamlandı. 23 kule vincin benzer anda çalıştığı projede birçok bloğun duvar örülme işlemleri başladı. Birinci etapta yer alan 93 bloktaki binalar aynı anda yükseliyor. Ayrıca bir takım bloklarda doğrama ve cephe çalışmalarına başlandı. İkinci etabın çalışmaları da ayrıca başladı. İkinci etabın hafriyat çalışmaları sürüyor.

TURKUVAZ ETABI’NDA AYDA 2.200 TAKSIT TAKSIT KONUT İMKANI

Sur Inşa Antalya Projesi ’nin Turkuaz etabından 60 ay ve 0,98 vade ile 2.200 TL ’den başlayan taksitlerle evlerini alabiliyor. Yakın vakit içinde lansmanı yapılması beklenen projede lansman öncesi son fırsatlar yaşanıyor.

Sur Yapı Antalya ’da 450 bin metrekarelik imalatı tamamladı

ANTALYA’NIN İSTİKLAL’İ OLACAK

Aynı kampanya şartlarıyla isteyenler büro ya da dükkanlarını Sur Sokak ’den alabiliyor. Sur Inşa göre Antalya’ya kazandırılacak olan Sur Sokak projesi ticari alan, büro ve daireleri ile uyarı çekiyor. 1.3 kilometre uzunluğunda inşa edilecek caddede tramvay hattı ile Antalya’nın yeni İstiklal Caddesi havası yansıtılmış olacak.

Sur Yapı Antalya ’da 450 bin metrekarelik imalatı tamamladı

1800 BAĞIMSIZ BIRIM SATILDI

Antalya, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Ayfon, Burdur ve Konya almak üzere Türkiye ’nin 58 bambaşka iline dağılan bir skalada satış gerçekleştirildi. Bugüne kadar 1800 egemen bölümün satıldığı projeye yalnızca ülke içinden yok dünyanın böylece çok farklı ülkesinden de ilgi gösteriliyor.

Yurtdışından da yüzlerce kişi Antalya projesine yatırım yaptı. Rusya, İngiltere ilk olarak elde etmek üzere Güney Kore dahil çoğu tanıdık olmayan ülke vatandaşına satmak gerçekleşti. Türki Cumhuriyetler ve Körfez ülkelerinden de yoğun istek geldi.