Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bugün AK Parti’nin 14 Büyükşehir, 26 İl Belediye Belediye Başkan Adayını Açıklayacak

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bugün AK Parti'nin 14 Büyükşehir, 26 İl Belediye Belediye Başkan Adayını Açıklayacak
Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bugün AK Parti'nin 14 Büyükşehir, 26 İl Belediye Belediye Başkan Adayını Açıklayacak
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Lokal Yönetimler Başkanlığından yapılan açıklamaya kadar, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, bugün AK Parti’nin 14 büyükşehir, 26 il belediye başkan adayını açıklayacak. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, bugün açıklanacak isimler aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarının olmayacağını duyurmuştu.

40 NAMZET BUGÜN AÇIKLANACAK

Mart 2019’daki lokal seçimler için aday tespit çalışmalarını sürdüren AK Parti’de adaylığı netleşen isimler bugün açıklanıyor. 40 il ve ilçe için belediye başkan adayları bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan göre açıklanacak. Aday tanıtım toplantısı İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacak.

14 BÜYÜKŞEHİR, 26 İL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

AK Parti Lokal Yönetimler Başkanlığından yapılan açıklamaya kadar, Erdoğan, İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek AK Parti Belediye Başkanı Adaylarını Tanıtım Toplantısı’nda partisinin 14 büyükşehir, 26 il belediye başkan adayını açıklayacak.

3 BÜYÜKŞEHİR ADAYI BUGÜN AÇIKLANMAYACAK

Açıklanacak 40 adayın arasında İstanbul, Ankara ve İzmir’in yer alıp, almayacağı büyük merak konusuydu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, “Bugün; İstanbul, Ankara ve İzmir adayı açıklanmayacak” ifadelerini kullandı.

AK Parti, İstanbul, Ankara ve İzmir Adaylarını Bugün Açıklamayacak!AK Parti, İstanbul, Ankara ve İzmir Adaylarını Bugün Açıklamayacak! Son Dakika! MHP'nin 3 Büyükşehirden Aday Çıkarmama Kararına AK Parti'den İlk Yorum: Biz de Bazı Fedakarlıklar YapabilirizSon Dakika! MHP’nin 3 Büyükşehirden Namzet Çıkarmama Kararına AK Parti’den Ilk Yorum: Biz de Bir Takım Fedakarlıklar Yapabiliriz Yerelde İttifak Kesinleşti! Devlet Bahçeli, Aday Çıkarmayacağı İlleri AçıkladıYerelde İttifak Kesinleşti! Devlet Bahçeli, Aday Çıkarmayacağı İlleri Açıkladı