Sokak köpekleri lüks aracı parçaladı

Sokak köpekleri lüks aracı parçaladı
Sokak köpekleri lüks aracı parçaladı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Serdivan İstiklal Mahallesi’nde ikamet eden Serbay Baş, evinin önünde park halindeki yaklaşık 150 bin lira değerindeki spor aracına bineceği sırada tampon kısmında hasar olduğunu fark etti.

KÖPEKLERİN ZARAR VERDİĞİ ANLAŞILDI

Aracına silahlı hamle gerçekleştirildiğini düşünen Baş, durumu polis ekiplerine bildirdi. Çevredeki emniyet kameralarını inceleyen Baş, otomobiline köpeklerin zarar verdiğini tespit etti.

Baş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aracın altına giren kediyi kovalayan sokak köpeklerinin, kediye ulaşamaması neticesinde otomobile zarar verdiklerini söyledi.

“SALDIRGAN OLANLARI TOPLANSIN”

Aracında takriben 4 bin lira zarar olduğunu anlatan Baş, “Aracın başka yerlerine de hasar vermeye çalışmışlar oysa verememişler. Hayvan aklıyla kediye ulaşmak için aracı parçalamaya çalışmışlar. Bu olayın hayvan sevmemekle bir alakası yok, ben de bir hayvanseverim. Cadde hayvanlarının daha iyi düzenlenmesi, kavgacı olanların toplatılması gerekli.” ifadelerini kullandı.

Sokak köpekleri lüks aracı parçaladı

Baş, aracının tamir edilmesi ve tamponunu başkalaştırmak üzere servise götürüldüğünü sözlerine ekledi.

O ANLAR EMNIYET KAMERASINDA

Çevredeki bir evin emniyet kamerasınca kaydedilen görüntülerde, park halindeki aracın başına gelen üç cadde köpeğinin, kediye ulaşmak için araca hasar vermesi ve ön kısımdaki bazı parçalarını koparması yer alıyor.

Cadde köpekleri lüks araca hasar verdi