Sivasspor ’dan Usain Bolt İddialarına Cevap!

Sivasspor ’dan Usain Bolt İddialarına Cevap!
Sivasspor ’dan Usain Bolt İddialarına Cevap!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atletizm kariyerine son vermesinin ardından futbola adım atan eski atlet Usain Bolt ’un Demir Grup Sivasspor ’la temas halinde olduğu yönündeki iddialara kırmızı beyazlı takımdan yanıt geldi.

Kulüp başkan vekili Erdal Sarılar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Usain Bolt ile bağlantı halinde oldukları yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Bu tarzda yapılan haberlere amaç veremediklerini bildiren Sarılar, “Tasdik almadan yapılan tüm haberler asılsızdır. Sivasspor bir atletizm kulübü değildir. Usain Bolt ile ilgilendiğimiz ve kendisini gündemimize aldığımız yönündeki söylemler gerçeği yansıtmamaktadır.” şeklinde konuştu.

Bu yönde haberlerin kasıtlı olduğunu ve bu stil haberlerle Sivasspor’a zarar verilmek istendiğini savunan Sarılar, “Kamuoyundan ricamız, bu tarz asılsızca yapılan haberlere asalet etmemeleridir. Bu tür haberleri biz de internet sitelerinden görüyoruz. Kulübümüz, transferler konusunda her türlü açıklamayı resmiyet kazandıktan daha sonra açıklamaktadır. Başkanımız Mecnun Otyakmaz veya kulübümüzün resmi internet sitesinden yapılmayan hiçbir açıklamaya şeref edilmemesini istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.