Sıcaklıklar 5 Eylül’den itibaren düşecek

Sıcaklıklar 5 Eylül'den itibaren düşecek
Sıcaklıklar 5 Eylül'den itibaren düşecek
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ağustos sıcaklıkları vatnadaşlara şiddet anlar yaşatmaya devam ederken özellikle nemin etkili olduğu bölgelerde boğucu sıcaklar yaşam kalitesini etkiliyor.

Eylül ayına giriş yaptığımız bugünlerde vatandaşlar “Havalar ne zaman serinleyecek?” sorusunu sıkılıkla soruyor. Küresel varsayım sistemlerinden gelen son verilere kadar hava sıcaklıkları 5 Eylül ’den itibaren düşüyor ve yağışlı hava geliyor.

5 EYLÜL ’DEN İTİBAREN SICAKLIKLAR ADIM ADIM DÜŞÜYOR

Birkaç gün daha etkisini gösterecek olan sıcaklıklar hafta ortasında yurda antre yapan yağışlı hava dalgasıyla adım adım düşmeye başlıyor. 5 Eylül ’de başlayacak olan yağışların aralıklarla eylül ortasına değin Türkiye ’de alan alan kendini göstermesi bekleniyor.

METEOROLOJİ’DEN SON TAHMİNLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere tarafından; Ülkemizin kuzeydoğu kesimleri parçalı yer yer fazla bulutlu, Trabzon, Rize, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum ’un kuzey ilçelerinin yerel elde etmek üzere sağanak ve gök şamatalı sağanak yağışlı, öteki yerlerin eksik bulutlu ve açık geçeceği varsayım ediliyor.

5 JURNAL HAVA DURUMU