Şeyma Subaşı’nın şansı nasıl döndü

Şeyma Subaşı'nın şansı nasıl döndü
Şeyma Subaşı'nın şansı nasıl döndü
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meşhur televizyoncu Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı 1 yıl 2 aylık evliliklerini noktalama kararı aldı. Ilıcalı ile Subaşı Silivri Adliyesi’ne giderek 9 dakikada boşandı.

İşte fazla konuşulan çiftin aşk hayatı…

Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı’nın fazla konuşulan aşkı yıllar önce dönemin en çok izlenen yarışma programı olan “Var mısın Yok musun” da başladı. Subaşı demin 19 yaşındaydı ve yarışmada kısmet arıyordu. Şubaşı, Var mısın Yok musun’dan 60 Bin TL ile ayrıldı Subaşı. Lakin daha sonra yeniden hayatı eskisi gibi olmadı ve magazin gündeminin birincil sıralarından inmedi.

ACUN BIRINCIL KOSTÜMCÜ YAPTI

Subaşı, Var mısın Değil musun’dan ayrıldıktan bir süre sonradan yine Ilıcalı ile sevgili oldu. Sonradan da Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği Yok Böyle Dans adlı yarışmada kostüm tasarımcısı olarak kadroya katıldı.

AŞKINDAN VAZGEÇMEDİ

Kesintisiz eleştirilen ve yuva yıkan kadın durumunda gözüken Subaşı, gerçi aşkından vazgeçmedi. Üzerine 2014 yılında Melisa adını verdikleri bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

2017’DE EVLENDİ

İlişkileri uzun bir zaman sevgili olarak devam ettikten sonradan 2017 yılında fazla konuşulan bir düğünle Fransa Marsilya’daki Türk Konsolosluğu’nda evlendiler. Çiftin kızları Melisa annesi ve babasının düğününde 4 yaşındaydı.

HİÇ GÜNDEMDEN DÜŞMEDİLER

Düğün bitse de çift gündemin ilk sıralarındaki yerini korudu. Çift son olarak Ilıcalı’nın Bebek’te Subaşı için açtığı restoranla konuşulmuştu.

Şeyma Subaşı'nın şansı nasıl döndü

ŞANSINI DAHA ÖNCE TOP MODEL YARIŞMASINDA ARADI

Sahiden Subaşı kameralara hiç de yabancı değildi. Ilıcalı ile tanıştığı yarışmadan önce Deniz Akkaya’nın sunduğu top model yarışmasına katılmıştı. O müsabaka ona beklediğini veremedi şayet düş ettiği kariyere varmak yolunda kayda değer bir adım attı.Şeyma Subaşı'nın şansı nasıl döndü

ALIMLILIK YARIŞMALARINDA DERECEYE GİREMEDİ

2008 Miss Turkey yarışması’na da başvuran Subaşı, malesef dereceye bile girememişti.

Şeyma Subaşı'nın şansı nasıl döndü