Samsun’da FETÖ’nun gaybubet evine işlem

Samsun'da FETÖ'nun gaybubet evine işlem
Samsun'da FETÖ'nun gaybubet evine işlem
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Uğraş Şube Müdürlüğü ekipleriyle İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri kadar karşılıklı yürütülen FETÖ/PDY terör örgütünün gaybubet evlerine karşın operasyonlarda tamamı ‘ByLock’ kullanıcısı olduğu tespit edilen ve Samsun Cumhuriyet Başsavcılığınca aranan Samsun’da örgütün izdivaç sorumlusu düzeyinde faaliyet gösterdiği ileri sürülen Aysun K. ile Hava Ç.Ç., Erzurum 2. Sulh Canice Hakimliğince aranan Fatih G., Zonguldak Sulh Ceza Hakimliğince aranan Gökhan E. ve Zerrin A.E. isimli şahıslar saklanmakta oldukları gaybubet evlerinde yakalayarak gözaltına alındı.

Vezirköprü ilçesinde öğretmenken meslekten ihraç edilen Fatih G. ve ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesinde yüksek lisans yaptığı öğrenilen tarih öğretmeni Zerrin A.E. Samsun Adliyesine sevk edildi.

İFADESİNİN ARDINDAN TUTUKLANDI

Öğretmen Zerrin A.E., Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile Zonguldak Adliyesine Samsun Adliyesi SEGBİS odasından görüntümü olarak önce savcıya açıklama verdi ve ardından da yeniden SEGBİS ile ifade verdiği mahkemece tutuklandı.

Hoca Fatih G. de SEGBİS ile Erzurum Adliyesine temas yapılarak önce savcıya arkasından da mahkemeye açıklama verip tutuklandı. Tutuklanan Fatih G. ve Zerrin A.E., Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Gözaltındaki 3 kişinin KOM Şube Müdürlüğündeki sorguları devam ettiği öğrenildi.