Sahte istihbaratçılar kaçakçıları gasbetti

Sahte istihbaratçılar kaçakçıları gasbetti
Sahte istihbaratçılar kaçakçıları gasbetti
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzunköprü ilçesine bağlı Gemiciköy ’de köylüler, göçmen kaçakçılığı yaptığı bahis edilen 3 otomobili durdurdu. Kendilerini istihbaratçı olarak tanıtan ve aracın içinde 2 kişi olduğunu açıklayan köylüler, sonradan 1 aracın durum yerinden çabuk uzaklaştığı söyledi. Köylüler diğer 2 arabulucu ise kendi imkânları ile jandarma ekipleri gelene değin beklettiklerini ifade etti.

İSTİHBARATÇIYIZ DEYİP GASBETTİLER

Olay yerine gelen jandarma ekipleri köyde durdurulan araçlarda bulunan Ö.E., S.Ö., S.Ç., ve O.Ş. ’nin sorgularının yapılması üstüne Uzunköprü ilçe jandarma komutanlığına getirildi. Sorgu sırasında S.Ç verdiği ifade de İstanbul ’dan almış oldukları 4 Suriye uyruklu vatandaşı Gemiciköy ’e bıraktıklarını söyledi. Geri dönerken yolda kendilerini istihbaratçı olarak tanıtan Ö.E ve S.Ö araçta bulunan S.Ç ’nin kafasına silah ile vurarak üzerinde olan 400 TL ’yi zor kullanarak alarak kayıplara karıştığı ifadesini verdi.

4 KAÇAKÇI HAKKINDA OPERASYON YAPILDI

Jandarma ekipleri yapılan aramalar ve kontrollerden sonradan gözaltına alınan S.Ç., O.Ç , Ö.E , ve O.Ş ’yi göçmen kaçakçılığı suçundan nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Uzunköprü adliyesinde görülen mahkemelerinin peşinde göçmen kaçakçılığı suçundan yakalanan 4 kişi mahkeme göre hür bırakıldı.