Şahin: ‘2023-2053 ve 2071 Hedeflerine Ulaşmak İçin Son Nefesimize Kadar Çalışacağız’

Şahin: '2023-2053 ve 2071 Hedeflerine Ulaşmak İçin Son Nefesimize Kadar Çalışacağız'
Şahin: '2023-2053 ve 2071 Hedeflerine Ulaşmak İçin Son Nefesimize Kadar Çalışacağız'
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2053 ve 2071 hedeflerine varmak için son nefesimize dek gayret ve mücadele edeceğiz” dedi.

AK Parti Samsun İl Teşkilatının 78. İl Danışma Toplantısı, Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıda İl Başkanı Hakan Karaduman’ın gerisinde hitabe yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Türkiye’nin geleceği için önlerine koyulan hedefler hakkında açıklamalarda bulundu.

“2023-2053 ve 2071 hedeflerine varmak için son nefesimize kadar çalışacağız”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Edoğan’ın koyduğu hedefler doğrultusunda çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Zihni Şahin, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın milletimizin ve hepimizin önüne koyduğu 2023-2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için son nefesimize dek gayret ve uğraş edeceğiz. Bunun için 31 Mart 2019 yılında yapılması planlanan lokal seçimlerde büyükşehir ile birlikte 18 belediye başkanlığını galip gelmek ve Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Samsun olarak hediye etmek istiyoruz. Bu zaferi birlik ve birliktelik içinde birlikte başaracağımıza samimi inanıyorum. Hizmet ve gönül belediyeciliği anlayışı ile Samsun’umuzu 2023 yılına sıralamak için çalışıyoruz. Bu amaçla şehircilik ve büyük kasaba estetiği, ulaşım, çevre, turizm, spor, bilim, sanayi, tarım gibi alanlarda fazla önemli ve büyük projeleri hayata geçireceğiz. Bunu her zaman birlikte başaracağız. Samsun’umuzun bugünü güzeldir. 2023’de daha güzel olacaktır. Samsun’umuz gelişmiştir. 2023’de daha fazla gelişmiş olacaktır. Samsun’umuz ileri gitmiştir. 2023’de daha çok ileri gidecektir” dedi.

“Taş üzerine taş koyan herkese teşekkür ediyorum”

Vatana ve millete hizmette emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirten Şahin, şunları söyledi:

“Samsun’umuzu bugünün güzelliklerine, gelişmişliğine ve ilerlemesine büyük katkılar yapan milletvekilimiz ve büyükşehir eski belediye başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz Bey’e fazla teşekkür ediyorum. Samsun’umuzun genel ve lokal hizmetlerle donatılmasını karşılayan ilk önce Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan elde etmek üzere, hükümetlerimize, bakanlarımıza, Samsun milletvekillerimiz, il başkanlarımız, belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımıza kısacası siyasi irademize fazla teşekkür ediyorum. Geçmişten bu yandan Samsun’umuzda ödev yaparak taş üstüne taş koyan belediye başkanlarımıza, siyasilerimize, meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Ölüm edenlerimizi rahmet ve saygı ile anıyorum. Müşterek düşünce, istişare, düzen içinde çalışmayı alıyoruz. Genel başkan yardımcımız, il başkanımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve ilçe başkanlarımız ile Samsun’umuzda sivil toplum kuruluşlarımız, muhtarlarımız, üniversitemiz ve toplumumuzun tüm kesimleriyle bir ve beraber oluyoruz, ziyaretler yapıyoruz. Bunu devam ettireceğiz.” – SAMSUN