Rize’de Düğün Yapacak Çiftlere ‘Seçkin’ Kampanya

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rize’de düğün ve nişan organizasyonlarını Seçkin Düğün Salonunda yapacak çiftlere özel kampanya.

Seçkin Düğün Salonu İşletme Müdürü Avni Çelik, özel günlerin adresi olan Seçkin Düğün Salonunu tercih edecek gelin ve damat adaylarına kısa bir süre önce açılan Seçkin Mobilya Mağazasından yapılacak alışverişte yüzde 10 indirim uygulanacağı müjdesini verdi.

Evlenecek çiftler için her yıl sürpriz yenilikler sunan Seçkin Düğün Salonu, bu yıl hem salonun yeni şekliyle hem de çiftler için hazırladığı sürpriz kampanyayla bir kez daha farkını gösterdi.

Düğün salonunun yeni sezon öncesi modernize edilerek düğün ve nişan organizasyonlarında davetlilere daha konforlu hale getirildiğini kaydeden Avni Çelik, Seçkin Düğün Salonu olarak yeniliklerine ve sürpriz hizmetlerine devam edeceklerini kaydetti.

Çelik, bu kapsamda 2019 yılında düğün ve nişan törenleri için Seçkin Düğün Salonunu tercih edecek çiftlere, hemen düğün salonunun altında kısa bir süre önce hizmete giren Seçkin Mobilya Mağazasından yüzde 10 indirim uygulanacağını belirterek bundan sonra da yeniliklerin ve sürprizlerin devam edeceğini kaydetti.