Rıdvan Eşin; ‘Gençliğin Yenilikçi Fikirlerine Ağırlık Veriyoruz’

Rıdvan Eşin; 'Gençliğin Yenilikçi Fikirlerine Ağırlık Veriyoruz'
Rıdvan Eşin; 'Gençliğin Yenilikçi Fikirlerine Ağırlık Veriyoruz'
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AYDIN (İHA) – AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan aday talibi Rıdvan Eşin, emek harcama ekibinin içinde bulunan genç arkadaşını doğum gününde yalnız bırakmadı.

Gençliğe büyük tartı verdiklerini gösteren Rıdvan Eşin, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere çizdiği yol haritasındaki 2023, 2051 ve 2071 vizyonlarına belirlenmiş adımlarla yürümek için genç fikirlere ihtiyacımız var. Fırsat verildiği takdirde Türk evlatlarının neler başarabildiğine kanımca bu zamanda yakın şahitlik ettim ve gençlere yönelik büyük projelerim var. Bu davaya baş koyan ve aylardır birlikte alıştırma yürüttüğüm ekibimle ne dek gurur duysam azdır. Bizi bir araya getiren bu kutlu dava hak gönül davasıdır. Çıktığımız yolda sevmeden sevilemeyiz, saymadan sayılamayız, her gönülle girmemiz lüzumlu.

Hakkaniyet davamdan ve Aydın’ımın kıymetli halkından aldığım güçle azmin zaferine inanan bir ruh ile çıktığımız bu yol uğruna Aydın’ımızın her bir köşesine bir gül ayrılmak için durmak değil yola devam dedik” ifadelerini kullandı. – AYDIN