PTT Zırhlı Araçlar İçin Bin 100 Personel Alacak

PTT Zırhlı Araçlar İçin Bin 100 Personel Alacak
PTT Zırhlı Araçlar İçin Bin 100 Personel Alacak
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haziran ayında kurulan PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri AŞ (PTTPAL)her türlü para, kıymetli maden ve kıymetli evrak nakliye, işleme ve gizleme, ATM ikmal, bakım, izleme, nakit yönetimi, gece kasası hizmetleri ve fiziksel güvenlik hizmetleri verecek. Şirket, bu yıl sonuna kadar İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli ve Adana’da toplam 6 peşin para merkezi kuracak.

Şirket, gelecek yıl 40 şube, 360 zırhlı vasıta ve bin 100 personelle ülke çapında PTT merkez, şube ve ATM’lerine hizmet vermeyi ve Merkez Bankası ile yapılan protokol doğrultusunda 24 merkezde madeni para konsinye depolarını işletmeyi amaçlıyor. 2023 ve peşine düşüp takip eden yıllarda bölge ve dünya markası olma vizyonuyla yapılanan şirket, zırhlı araçlarda görevlendirilmek üzere bin 100 personel alacak.

BAŞVURULAR 15 ARALIK’TA SONA ERECEK

Zırhlı aracın genel güvenliğini sağlayacak emniyet görevlisi kadrosu için lise, operasyon görevlisi kadrosu içinse ortaokul mezunu olma şartı aranacak. Zırhlı vasıta personel alımı için başvurular, 15 Aralık’ta sona erecek. Başvuruların sona ermesinin gerisinde aranan şartları içeren adaylar, mülakata çağrılacak. Mülakatta başarılı olanlar 31 Aralık’ta PTTPAL kadrosunda işe başlayacak. Laf konusu kadro için gereksinim doğrultusunda gelecek yıl da alım yapılacak. Halk haklarından yasaklı olmama şartı aranırken para ve kıymetli eşya taşımacılığında deneyimli olma ise seçim nedeni olacak.