Okula rengarenk bir görünüm kazandırdı

Okula rengarenk bir görünüm kazandırdı
Okula rengarenk bir görünüm kazandırdı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kızıltepe Dicle İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Serhat Güneş, mektep yönetimi ve diğer öğretmenlerin de desteğiyle duvarlara resimler çizdi. Gecesini gündüzüne katarak, öğrencilere daha hoş bir etraf oluşturmak için fedakarlık yapan idealist öğretmen, okula rengarenk bir dış görünüş kazandırdı.

“ÇOCUKLARIN HARIKULADE ALGI KAPASİTESİ VAR”

Yaptıkları çalışmayı özellikle son zamanlarda gelişen hayvanlara kuvvet haberlerinden esinlenerek başlattıklarını anlatan Serhat Güneş, çocukların zekasını hiçbir süre hafife almadığını, çocukların harikulade bir seziş kapasitelerinin olduğunu dile getirdi.

“ÖĞRETMENLİK TANRISAL BİR MESEKTİR”

Okula çizdikleri figürlerle hem hayvan sevgisini anlatmaya keza de okula renk katmaya çalıştıklarını anlatan Serhat Güneş, “Öğretmenlik kutsal bir meslektir. Bu meslekte, dayanma, azim ve fedakarlık olmazsa olmazların başında geliyor. Bütün bu değerlerin bilincinde olmakla birlikte göreve yeni başlayan Ulusal Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk ’ın yenilikçi, çağdaş, ulusal ve manevi değerlerine olan bağlılığını gördükçe işimize daha da motive olmamızı sağlamış oldu.” dedi.

Okula rengarenk bir görünüm kazandırdı

“OKULUMUZA KATKI ARZETMEK İSTEDİK”

Serhat Güneş, “Bakanımızın, görevine başlarken sarf ettiği sözleri ve dile getirdiği çalışma felsefesine borçlu kalmama adına bizlerde iyi bir başlangıçla okulumuzdan katkıda bulunmak istedik. Bir öğretmen olarak ne yapabilirim diye düşündüm, keza çoğalan hayvanlara güç haberlerinden esinlenerek, öğrencilerimizi ‘hayvan dostu ’ çocuklar olarak büyümelerini karşılamak ayrıca de eğitimde yenilikçilikten de hareketle okulumuzun olabildiği kadar öğrencilerimiz için renkli bir etraf haline getirmeyi amaçladık.” diye konuştu.

Okula rengarenk bir görünüm kazandırdı

“AMACIMIZ GÜZEL BİR ETRAF YARATMAKTI”

Serhat Güneş, “Mektep müdürümüz Rıdvan Bilgiç ’in de bizlere verdiği yardım ve gayreti çalışmalarımızdaki sinerjinin artmasına vesile oldu. Böylece okulumuzda bilhassa de aramıza yeni katılacak öğrencilerimiz için hoş bir açılış ortamı oluşturmayı başardığımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.