Milletvekili Dikbayır Esnafın Sorunlarını Dinledi

Milletvekili Dikbayır Esnafın Sorunlarını Dinledi
Milletvekili Dikbayır Esnafın Sorunlarını Dinledi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, gerçekleştirdiği ziyaretler esnasında esnafın sorunlarını dinledi.

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçık Kılıçaslan ile birlikte ilçelerde bir dizi ziyaretlerde bulunarak, esnafın sorunlarını dinledi. başlangıçta Ferizli’ye giden Dikbayır ve Kılıçaslan, İYİ Parti Ferizli İlçe Başkanı Fatih Akgün ve yönetimi ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İYİ Partililer, daha sonra Ferizli Esnaf Odası Başkanı Bahattin Paşalı’yı da ziyaret ederek ilçenin ve esnafın içinde bulunduğu durum ile ilgili bakış alışverişinde bulundular. Dikbayır ve beraberindekiler daha sonra Gölkent’te vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ettiler ve programın devamında ise Akyazı Sanayi Esnafına da ziyaret gerçekleştirdiler.

Bu ülkede yazar kasa fırlatılmasıyla hükümetin değiştiğini andıran Dikbayır, “Bugün esnafımız o yazan kasa fırlatılan dönemlerden bile daha kötü durumda. Birçok gün siftahsız eve dönen esnafımızın umudu halsiz, dayanacak gücü kalmamıştır. Sattığı ürünü yerine koyamayan esnafımız akşam eve gittiğinde televizyonda ne görüyor? Bu ülkenin Cumhurbaşkanı çıkıyor kendilerini fırsatçılıkla, stokçulukla suçluyor. Hakaret üzerine hakaret yiyorlar. Bizim esnafımız, çiftçimiz, tüccarımız, sanayicimiz bu hakaretleri hak etmiyor” dedi.

Uygulanan yanlış politikalarla ülkenin iflasın eşiğine geldiğini bildiren Milletvekili Dikbayır, “Insanlar diyor fakat ülkede yangın var. Ülkede soygun var. Peki onlar ne yapıyor. Soyanların yok, soğanların peşine düşüyorlar. Milletimiz bundan böyle bu şarkıyı dinlemiyor. Bu ninniler artık fayda etmiyor. Avantaj etmediğini onlar da görüyor olacaklar ama, ittifak üstüne ittifak kurguları ile millete yeni masallar üretmenin peşine düşüyorlar” diye konuştu.

“Saadet Partisi’ne ziyaret”

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve İl Yöneticileri, Saadet Partisi İl Başkanı Fahrettin Bay ve yönetimini de ziyaret ettiler. Lokal tercih öncesinde istişarelerde yer alan iki partinin yöneticileri, Sakarya’nın iyi yönetilmediğini ve insanların tepkilerinin büyük olduğunu belirterek, “Sakarya ne yargı ettiği şekilde yönetiliyor ne de adalet ettiği şekilde temsilcilik edilebiliyor. Yerel seçimlerde çok büyük şartların değişmesi olacak” biçiminde bakış belirttiler. – SAKARYA