Gaziantep Dernekleri Federasyonundan Fatma Şahin’e Kutlama

Gaziantep Dernekleri Federasyonundan Fatma Şahin'e Kutlama
Gaziantep Dernekleri Federasyonundan Fatma Şahin'e Kutlama
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Dernekleri Federasyonu Başkanı Necati Göksu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kadar Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığına namzet gösterilen mevcut Belediye Başkanı Fatma Şahin’i tebrik etti ve galibiyet diledi.

Gaziantep Dernekleri Federasyonu Başkanı Necati Göksu, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek lokal seçimler öncesinde İstanbul’da düzenlenen namzet tanıtım toplantısında AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından baştan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilen Fatma Şahin’i kutladı.

Fatma Şahin’in Gaziantep için manâlı bir şans olduğunu dile getiren Başkan Göksu, “Fatma Şahin, Gaziantep için büyük hizmetler yapmış tecrübeli ve önemli bir isimdir. Yeniden namzet gösterilmesi Gaziantep için büyük bir kazanım olmuştur. Başkanımız, her zaman Gaziantep’in dertlerine çözüm üretmek ve Gaziantep’i daha yaşanabilir şehirler sıralamasında üstteki sıralara taşımak için çaba etmiştir. Gazi şehrimize uğurlu ve şanslı olsun. Federasyon olarak tüm belediye başkanı adaylarına başarılar dileriz” diye konuştu. – GAZİANTEP