MHP Denizli’de Lokal Seçim Startını Verdi

MHP Denizli'de Lokal Seçim Startını Verdi
MHP Denizli'de Lokal Seçim Startını Verdi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, yakında olacak olan Mart 2019 yerel seçimleri öncesi MHP’nin Buldan Belediye Başkan adaylarının Mustafa Şevik olduğunu açıkladı.

MHP Denizli’de seçim startını Buldan’dan verdi. Başkan Birtürk, yoğun bir katılımın olduğu ilçe parti binasında basın toplantısını düzenleyerek belediye başkan adaylarını açıkladı. Toplantıda konuşan Başkan Birtürk, Denizli’nin her karış toprağını dolaşabilmek, halkla buluşmak için 7 ay öncesinden yola çıktıklarını ifade etti. Başkan Birtürk, “MHP’ye teveccüh her geçen gün artıyor. 2019 Mart ayında yapılması planlanan lokal seçimlerde iddialıyız. Buldan bizim için önemli ilçelerimizden birisi. O yüzden de ilk adayımızı da buradan açıklama yapmak istedik. Buldan Belediye Başkan adayımız Mustafa Şevik. Kendisinin Buldan ve partimiz için önemli işler yapacağına inanıyoruz. Buldan Belediye Başkanlığını Temel Başbuğ’dan daha sonra bir dönem nadasa bırakmıştık. Acilen baştan yeşerme zamanı. Buldan’ı tekrar alacağımıza ve belediyenin burcuna MHP bayrağını dikeceğimize inanıyorum” dedi.

Başkan Birtürk, konuşmasının arkasında alkışlar aralarında Şevik’i tanıttı.

öte yandan, adaylığı ifade eden Şevik’in, 2009 lokal seçimlerinde Halkçı Parti’den (DP) Belediye Başkanı olduğu öğrenildi. Gurbetçi olan Şevik’in, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu olduğu öğrenildi. – DENİZLİ