Mehmet Keskinoğlu, Akhisar Mitinginde Erdoğan’a İlettiği Notta Destek İstemiş

Mehmet Keskinoğlu, Akhisar Mitinginde Erdoğan'a İlettiği Notta Destek İstemiş
Mehmet Keskinoğlu, Akhisar Mitinginde Erdoğan'a İlettiği Notta Destek İstemiş
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 Mayıs 2018 tarihinde Akhisar Stadında düzenlediği miting öncesi stadyum girişinde Keskinoğlu Tavukçuluk Idare Heyeti Başkanı Mehmet Keskinoğlu korumaların arasından sıyrılarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir not iletmişti. Keskinoğlu yaptığı açıklamada şirketin ne dek mağdur durumda olduğunu ve Erdoğan’dan yardım beklediğini izah etmek için anekdot ilettiğini söyledi. Keskinoğlu şu an konkordato sürecinde.

ŞİRKETE 3 AYLIK GEÇİCİ MÜHLET VERİLDİ

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin dev markalarından Keskinoğlu Tavukçuluk, peşin para sıkışıklığı sebebiyle iflas durdurma yerine getirilen konkordato başvurusu yapmıştı. Şirkete mahkeme göre üç aylık geçici mühlet verildi.

Aksihar’daki fabrikasında açıklamalarda bulunan Keskinoğlu Şirketler Grubu’nun Idare Heyeti Başkanı Mehmet Keskinoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Akhisar mitinginde korumalardan sıyrılarak bir kağıt verdiğini belirtti.

YARDIM BEKLEDİĞİNİ YAZMIŞ

Başkan Mehmet Keskinoğlu kağıdın içeresinde şirketin şu anki durumunu anlatan bir yazı olduğunu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan destek beklediğini söyledi. 28 Mayıs tarihinde verdiği kağıt ardından şirket 12 Haziran’da konkordato uygulama yaptığını duyurdu.

Şirketin şuan ki durumunu da özet olarak özetleyen Mehmet Keskinoğlu ve Fevzi Keskinoğlu kardeşler üretimin devam ettiğini oysa yüzde yüzyirmibeş oranında azaldığını söyledi. Keskinoğlu, “Önceden jurnal kesimimiz 300 bin tavuktu. Ancak şuan 75 bine düştü.” ifadelerini kullandı. (Derin Gökçe/Sözcü)