Mardin’de kırsal mahallelerin çehresi değişti

Mardin'de kırsal mahallelerin çehresi değişti
Mardin'de kırsal mahallelerin çehresi değişti
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çevre Koruma ve Yoklama Daire Başkanlığı, Kırsal Yollar Yapım Bakım ve Yenileme Daire Başkanlığı, Fen İşleri Daire Başkanlığı ve İçme Suyu ve Kanalizasyon Müdürlüğü müşterek çalışması sonucunda yapılan, taziye evleri, yüzlerce çocuk oyun alanları, içme suyu, alt yapı çalışmaları ve konforlu yollarıyla kırsal mahalleler yeni görünümüne kavuştu.

Büyükşehir Belediyesinin özverili çalışmalarıyla kısa bir sürede hizmete kavuşan kırsal semt sakinleri, yapılan çalışmalardan memnun. Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, yaptığı açıklamada, büyükşehir belediyesinin bütün imkanlarını Mardin ve Mardin ’de yaşayan tüm vatandaşlar için kullandıklarını belirtti. İmkanları şehrin her yerinde kullandıklarını söyleyen Yaman, Mardin ’in en ücra mahallesine çalışmaları götürdüklerini ifade etti.

“BELEDİYENİN İMKANLARINI TERÖRE YOK İNSANLARI İÇİN KULLANIYORUZ”

Şehir merkezi ile kırsal mahallelere benzer çalışmaların gittiğine muhabere eden Yaman, “Mardin ’de, tekrar biz olacağız. Kimsesizlerin kimsesi, acayip gurabanın hamisi olacağız. İnsanların acısında yanlarında olacağız. Mutluluklarında yanlarında olacağız.

Belediyenin imkanlarını teröre, dağa değil bu şehrin insanları için kullanıyoruz. Kullanmaya devam edeceğiz. İnşallah Mardin, daha huzurlu ışık halkası gelecek. Daha mutlu ayla gelecek. Kırsalda yaptığımız yollar ile büyük kasaba merkezinde yaptığımız yollar aralarında hiçbir ayrım değil. Benzer standartlarda yapıyoruz.

Mardin'de kırsal mahallelerin çehresi değişti


“ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

Bunun yanında yaptığımız yüzlerce çocuk alanlarıyla çocuklarımızı mutlu ettik. Bölgenin örf ve adetlerine yerinde şuana değin yaklaşık 50 sosyal yaşam evini, kırsal mahallelerdeki vatandaşlarımıza teslim ettik. Yüz civarında taziye evi bitmek üzere. Bunların yanında kırsal mahallelerimizin içme suyu ve alt inşa sorunlarını gideriyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Mardin'de kırsal mahallelerin çehresi değişti

Mardin'de kırsal mahallelerin çehresi değişti