Lucescu İsveç Zaferini Değerlendirdi!

Lucescu İsveç Zaferini Değerlendirdi!
Lucescu İsveç Zaferini Değerlendirdi!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mircea Lucescu, A Ulusal Takımımızın UEFA Uluslar B Ligi 2. grupta İsveç ’i deplasmanda 3-2 mağlup ettiği mücadelenin peşinde açıklamalarda bulundu.

İsveç maçının Rusya maçının devamı olduğunu söyleyen Lucescu ” Neticede Rusya karşılaşmasının 2. devresini de iyi oynamıştık lakin şanssızdık. Bu ekip, sonunda arkadaşlıklarını, dostluklarını, beraber oynamayı sahaya yansıttı. Rusya, Tunus, İran maçlarının hepsinde iyi futbol oynadık esasen.” ifadelerini kullandı.

Bu zaferin aralıksız bir hal alması gerektiğine vurgu yapan deneyimli teknik adam”Başarı manâlı, biz maça galip gelmek için çıkıyoruz ve oyun açısından Rusya’dan daha iyiyiz. Futbolcularımızın yaşını topladığımızda, İsveç’ten de 40 yaş daha küçüğüz. Bu bizim takımımızın geleceğin takımı olduğunu anlatıyor.” biçiminde konuştu.

Sonuçtan memnun olduğunu belirten Lucescu, kendisine yöneltilen Emre Akbaba sorusuna ise “Futbolcuların ne süre oynaması gerektiğini benden daha iyi kimse bilemez. Eğer ben de diğerleri gibi düşünseydim, Galatasaray’ın Trabzonspor’a 4-0 yenildiği karşılaşmaya bakarak Emre’yi çağırmamalıydım.” cevap verdi.

“SAHIDEN İYİ OYNADIK”

“Bu karşılaşmada mağlup olabilirdik lakin gerçekte iyi oynadık. 62’ye 38 gibi bir topla oynama oranımız vardı. Oyunu biz domine etmek istiyorduk. Sonuç önemliydi, sonucu aldık. Bundan Böyle devamının gelmesi lazım, yahut bu galibiyetin bir anlamı kalmaz.”

Son Dakika Spor Haberleri için altında kaydırın.