Biz Bitti Demeden Bitmez!

Biz Bitti Demeden Bitmez!
Biz Bitti Demeden Bitmez!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UEFA ’nın milli ekip düzeyindeki yeni organizasyonu Uluslar Ligi ’nde A Ulusal Takımımız deplasmanda karşılaştığı İsveç ’i 2-0 geriye düşmesine karşın 3-2 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Karşılaşmanın genelinde rakibinden üstün bir oyun ortaya koyan milliler, 34. dakikada Thelin ’in attığı golle 1-0 geriye doğru düştü ve birincil benzeri bu skorla sona erdi.

İkinci devrenin 49. dakikasında konut sahibi ekip Claesson ile farkı ikiye yükseltti fakat bu gole ay yıldızlılar 51’de Hakan Çalhanoğlu ile yanıt verdi. Bu dakikadan sonradan oyun üstünlüğünü en ince ayrıntısına kadar eline geçiren milliler 62. Dakikada Mehmet Topal ’ın yerine oyuna giren Emre Akbaba’nın 88 ve 90+2. dakikalarda attığı gollerle İsveç ’i sahasında 3-2 mağlup etti.

Bu sonucun arkasında UEFA Uluslar B Ligi’nde bulunan A Milli Takımımız 2. maçında 3 puanla tanıştı.

Stat: Friends Arena

Hakemler: Jesus Gil Manzano, Angel Nevado Rodriguez, Juan Yuste

İsveç: Olsen – Lustig (Dk. 79 Krafth), Lindelöf, Jansson, Augustinsson, Jimmy (Dk. 71 Rohden), Larsson, Ekdal (Dk.56 Hiljemark), Claesson, Thelin, Berg,

Türkiye: Sinan – Akıllı, Kaan, Çağlar, Ömer, Mehmet Topal (Dk. 62 Emre), Okay, Oğuzhan, Cengiz (Dk. 77 Serdar Gürler), Hakan (Dk. 85 Yunus), Cenk

Goller: Dk. 34 Thelin, Dk. 49 Claesson (İsveç) – Dk. 51 Hakan, Dk. 88 ve Dk. 90+2 Emre Akbaba (Türkiye)

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıda kaydırın.