Konya’da tecavüz şüphelisi berberde yakalandı

Konya'da tecavüz şüphelisi berberde yakalandı
Konya'da tecavüz şüphelisi berberde yakalandı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

4 yıldır evli olan 22 yaşındaki H.K., eşiyle yaşadığı sorunlar sebebiyle boşanma davası açtıktan sonradan ailesinin yanında oturmaya başladı.

MOTOSİKLETLE GEZME TEKLİFİ

Durum günü 5 yıldır tanıdığı evli ve 1 çocuk babası R.S.Ç., oturduğu binanın önüne gelerek H.K.’yi çağırdı. H.K., R.S.Ç.’nin gezme teklifini kabul ederek motosiklete bindi.

DAĞLIK ARAZİYE SÜRDÜ

R.S.Ç., genç kadını yakınlardaki dağlık araziye götürüp motosikletten indirdi.

TECAVÜZ ETTİ

Genç kadına saldırıp üzerindeki kıyafetleri çıkaran R.S.Ç., sonradan zorla cinsel ilişkiye girdi.

H.K.’yi darbettikten sonradan genç kadını dağda bırakan R.S.Ç., daha sonra durum yerinden ayrıldı.

H.K. ise kendi imkanlarıyla evine döndü.

3 GÜN KİMSEYE SÖYLEMEDİ

3 gün her tarafında olayı kimseye anlatamayan H.K., durumu dün ailesine anlattı.

Aile üyelerinin de kendisine yardım vermesi üstüne H.K., polis merkezine giderek şikayette bulundu. H.K. polise verdiği ifadesinde, “R.S.Ç. olay günü oturduğum yere gelerek aşağıya inmemi istedi. Bana motosikletle biraz gezeceğimizi söyledi. Ben de ona inanıp motosiklete bindim. sonra dağlık bir yere gittik. Motordan indikten sonradan bana saldırdı. Üzerimden itmeye çalıştım oysa gücüm yetmedi. Daha Sonra yere yatırıp üzerimdeki kıyafetleri çıkardı ve benimle zorla cinsel ilişkiyi girdi. Yumruklarıyla beni darbettikten daha sonra durum yerinden ayrıldı” dedi.

H.K.’nin şikayeti üstüne alıştırma başlatan Meram İlçe Güvenlik Müdürlüğü araştırma bürosu ekipleri şüphelinin gidebileceği adreslerde egzersiz başlattı.

İNKÂR ETTİ

Ekipler kısa süre daha sonra şüphelinin berberde traş olduğunu tespit etti. R.S.Ç., tıraş olduğu sırada gözaltına alındı. Birincil ifadesinde H.K. ile cinsel ilişkiye girdiğini kabul eden R.S.Ç., isteği üstüne cinsel ilişkiye girdiğini, darbetmediğini söylediği öğrenildi.

Polisteki sorgusu süren R.S.Ç., ‘cinsel hamle ve bilerek yaralama’ suçlarından adliyeye sevk edilecek.