Kırmızı düdük uygulamasında uyuşturucu kuryesi yakalandı

Kırmızı düdük uygulamasında uyuşturucu kuryesi yakalandı
Kırmızı düdük uygulamasında uyuşturucu kuryesi yakalandı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurban Bayramı’nda trafik kazalarının önlenmesi nedeniyle İçişleri Bakanlığı’nın talimatıyla 81 ilde hayata geçirilen ‘Bu bayram ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük’ projesi zarfında, Kayseri-Ankara karayolunda polis sürücüleri durdurarak proje hakkında veri verdi.

Trafikten Sorumluluk Sahibi Emniyet Müdür Yardımcısı Sefa Sarıkaya, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarırken, araba içinde yer alan çocuklara da şapka, tişört ve kırmızı düdük armağan ederek, babalarının ve diğer sürücülerin trafikte hata yapmaları durumunda düdüğü kullanmalarını istedi.

KIRMIZI DÜDÜK UYGULAMASINDA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Proje için uygulama yapılan Kayseri-Ankara yolunda, İstanbul’dan Kayseri’ye gelen şehirler arası otobüs polis göre durduruldu. Narkotik Suçlarla Uğraş Şube Müdürlüğü ekipleri göre da peşine düşüp takip edilen otobüste yapılan arama, iddiaya göre, yolculardan Yunus K.’nin oturduğu koltuğun altındaki pakette 55 gram metamfetamin ele geçirildi. Kayseri’ye getirildiği tespit edilen uyuşturucuya polis el koyarken, uyuşturucu kuryeliği yaptığı iddiasıyla Yunus K. gözaltına alınıp, açıklama için Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.