Kargıcak Plajı 5,5 Milyon Liraya Kiralık

Kargıcak Plajı 5,5 Milyon Liraya Kiralık
Kargıcak Plajı 5,5 Milyon Liraya Kiralık
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Doğa Koruma ve Milli Parklar 6’ncı Alan Müdürlüğü’ne yan Beydağları Sahil Ulusal Park Müdürlüğünün sorumluluk alanındaki Beydağları Sahil Ulusal Parkı içerisinde yer alan, Antalya şehir merkezine takriben 20 kilometre mesafede ve Antalya-Kemer karayolu üzerindeki Kargıcak 1 Plajı ile bulunduğu koy, alanı 29 yıllığına kiralayan firma göre, geriye doğru kalan 19 yıllık haklarıyla birlikte kiraya verilecek.

BELDİBİ’NDE KİRALIK KOY

Koy ve plajla ilgili kiralık ilanı, internet sitelerinde ‘Beldibi’nde kiralık koy’ başlığıyla yayımlandı. 65 bin metrekare alanda herhangi bir inşa bulunmadığı ama tasdikli projesi olduğu belirtildi. İlanda, 248 metrekare restoran, 36 metrekare büfe-bar, 94 metrekare tuvalet ve soyunma kabini, falezlerde yüzer iskele, 60 metre plaj, çocuk oyun alanı, serüven parkı, piknik masaları, otopark, duş ve çeşmeler biçiminde onaylanan proje içeriği yayımlandı. Keza denize 900 metre cephesi olduğu da belirtildi.

19 YILLIĞINA 5,5 MİLYON TL

Plaj ve koya ilişkin fotoğrafların da kullanıldığı ilana kadar, Beydağları Sahil Ulusal Park Müdürlüğünden 29 yıllığına ihaleyle NSMC Turizm firması namına kiralanan alanın yıllık kira bedelinin 185 bin 106 bin TL ve dört taksit taksit ödendiği gibi bilgiler yer alıyor. Kargıcak 1 Plajı için internet üzerinden kiralık ilanı veren emlak firmasının sahibi Veysel Akın, geriye doğru kalan 19 takvim devir süresi için 5,5 milyon TL istek edildiğini kaydetti.