Karamollaoğlu: Bu ülkede yaşamış cümbür cemaat şükretmeli

Karamollaoğlu: Bu ülkede yaşamış cümbür cemaat şükretmeli
Karamollaoğlu: Bu ülkede yaşamış cümbür cemaat şükretmeli
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karamollaoğlu, partisinin İl Başkanlığınca kentteki otelde düzenlenen “Çare Var” konulu konferansta yaptığı konuşmada, siyasi partilerin ülkeyi idare etmek üzere teşkilatlandıklarını, kanaat, us ve düşüncelerini halka ilettiklerini söyledi.

“VAATLERİNİ YAPMAZLARSA DEĞİŞMELERİ GEREK”

Siyasi ortamda ve eşit şartlarda vadedilen fikirleri iyi olanların iktidara gelip ülkeyi yönettiğini anlatan Karamollaoğlu, “Zaman içinde vaatlerini yerine getiremezlerse bu sefer de onların değişmesi gerekir. Demokratik sistem böyle bir sistemdir.” ifadelerini kullandı.

“AMACIMIZ YERDEN YERE VURMAK YOK”

Karamollaoğlu, iktidarı “yerden yere vurma” gibi bir niyetinin olmadığını belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

“Tabii ama yanlışları var. Eksikliklerini, noksanlıklarını bildirmek gerekir fakat bugün içinde bulunduğumuz şartlardan nasıl çıkacağız? Onun da ortaya konulması gerekir. Bugün iktidarda bulunanlarla geçmişte uzun yıllar birlikte olduk. O süre oysa söylemleriyle bu zamanki söylemleri, o zamanki icraatlarıyla bu zamandaki icraatları örtüşmüyor. Birtakım adımlar attılar, hizmetlerini yaptılar, 15-16 yıl iktidarda kalmak halkın teveccühü olmadan mümkün yok.

Bu ülkede yaşamış her insanın ‘Ne kadar hoş bir ülkem var’ diye şükretmesi gerekir. Hem emniyetteyim ayrıca de bana aleyhinde dıştan gelecek saldırılara karşı koyacak güce sahip bir ülkem var. Bunun için de manevi kalkınmaya gereksinim var. başta etik ve maneviyat. Bu olmadan hiçbir şey olmaz. İman varsa çözüm mutlaka vardır. Kimse ümitsizliğe kapılmasın, bütün problemlerin aleyhinde tedavi var.”