İzmir’de polisin durdurduğu otomobilden dana çıktı

İzmir'de polisin durdurduğu otomobilden dana çıktı
İzmir'de polisin durdurduğu otomobilden dana çıktı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir-Ankara yolu Tariş dilekçe noktasında görevli polis ekipleri, sabaha aleyhinde İzmir istikametine giden ve içinde 3 kişinin bulunduğu 35 UHN 02 plakalı otomobili durdurdu.

1 KESIN OLMAYAN KAÇTI

Genel Data Birleştirme (GBT) sorguları için kimlikleri istenen şüphelilerden biri kimliğinin yanına olmadığını açıklama ettikten sonradan gecenin karanlığından da yararlanarak kaçtı.

BATTANİYE HAREKET ETTİ…

Otomobilde yapılan detaylı aramada arkadaki gezgin koltuğu kısmına serili battaniyenin hareket ettiğini görebilen polis, bu bölgeye büyükbaş hayvan gizlendiği saptama etti.

Takriben yarım saatlik uğraşla bulunduğu yerden çıkarılan ve takriben 400 kilogram olduğu polis tutanağına geçen dana, yoklama noktasındaki bir direğe bağlanarak muhafaza altına alındı.

NAKLİYECİYİM DEDİ

Emniyete götürülen araç sürücüsü B.Ç’nin ifadesinde dananın firar eden ve gerçek ismini bilmediği “Sarı” lakaplı kişi tarafından Turgutlu ilçesindeki hayvan pazarından yüklendiğini, kendisinin nakliyeci olduğunu ileri sürdüğü öğrenildi.

Danayı İzmir’e 400 lira karşılığında götürmek üzere anlaştığını savunan B.Ç, yolda polisin durdurması sonrası “Sarı” lakaplı şahsın aranmasının olduğunu belirterek kaçtığını söyledi.

İzmir'de polisin durdurduğu otomobilden dana çıktı

HIRSIZLIK ŞÜPHESİ

Hırsızlık şüphesi üzerine Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile irtibata geçen polisler, ilçede az önce hayvan pazarı kurulmadığı bilgisine ulaştı.

B.Ç ve Y.Ç, hırsızlık şüphesiyle gözaltına alındı.

İzmir'de polisin durdurduğu otomobilden dana çıktı