14:02 - Şehit polisin kahramanlığı katliamı bu şekilde önlemiş
14:02 - Tartıştığı kişiyi sokak ortasında vurdu
14:01 - Buraya kadar ahbap!
17:55 - Hobi olarak başladılar, talepleri yetiştiremiyorlar
17:55 - Çocuk parkında dehşete düşüren hayvana işkence kalıntıları
17:54 - Cezaevi firarileri yakalandı!
17:54 - Cani anneden kan donduran sözler: “Canım istedi öldürdüm”
11:44 - İyi Parti Çeşme İlçe Başkanı istifa etti
Erzurum’un Aşkale ilçesinde bacağı kırılan leyleğe işitme engelli Yusuf Şirin ve arkadaşı Adem Tugay sahip çıktı. Leyleği veterinere götürüp kırılan bacağını alçıya aldıran Şirin ve Tugay, kuşa iyileşene kadar iş yerinde yaptıkları yuvada bakacaklarını söyledi.
Kaportacıda çırak olarak çalışan işitme engelli Yusuf Sevim, sabahleyin iş yerine bu arada yolda çırpınan leyleği gördü. Kuşu alıp anında sanayiye dışarı giden Sevim, karşısına çıkan oto yıkamacısı Adem Tugay’a leyleği göstererek destek istedi. Leyleğin bacağında bir sorun olduğunu anlayan Tugay, Sevim ile birlikte leyleği baytar hekime götürdü.
Yapılan muayenede leyleğin kırık olduğu belirlenen sol bacağı alçıya alındı. Yusuf Şirin ve Adem Tugay, ardındaki leyleği iş yerine getirerek burada yaptıkları kafeste beslemeye başladı.
Gözü gibi baktıkları leylekle aralarında hoş bir dostuk oluştuğunu bildiren Adem Tugay, “Leyleğe gündüz iş uygun gece de götürdüğüm evimde bakıyorum. Her sabahtan birlikte evden geliyoruz. Bacağı iyileştiğinde onu doğaya bıracağız. Yusuf da çoğu kez meslek yerime gelip leylekle ilgileniyor. Onu fazla sevdik, ayrılığımız güç olacak” diye konuştu.