İstanbul’da tacizciye meydan dayağı

İstanbul'da tacizciye meydan dayağı
İstanbul'da tacizciye meydan dayağı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Suriye uyruklu evli ve bir çocuk sahibi I.H. yemek siparişi atamak için bir lokantaya gitti. Osmangazi Katlı Kavşağı üzerinde Suriyelilerin işlettiği lokantaya giden I.H., burada çalışan garson olarak çalışan Hüseyin Al Ferhan Al C.’nin (19) sözlü ve somut tacizine uğradı.

“KOCAN EVDE Mİ?”

I.H., lokantada yemek yemek siparişini vererek beklemeye başladı. güya, kadının yanına gelen Hüseyin Al Ferhan Al C., I.H. ’nın ellerini okşayarak, “Kocan evde mi? Evde değilse 10-15 dakika sizin eve gelip seninle bir şey konuşacağım” diyerek sözlü ve fiziki tacizde bulundu. Garsona tepki gösteren bayan lokantayı terk ederek evine gitti ve yaşadıklarını kocası Z.A. ’ya anlattı.

TACİZCİYİ TUZAĞA DÜŞÜRDÜLER

Eşinin anlattıkları karşısında şok geçiren Z.A. 19 yaşındaki tacizciyi tuzağa yıkmak için eşinden lokantaya her tarafta gitmesini ve garsonun teklifinin kabul etmesini söyledi. Z.A. ailesini ve akrabalarını da konu ile ilgili bilgilendirdi. Çocuğu ile birlikte lokantaya dışarı giden bayan, garsona teklifini kabul ettiğini söyledi.

İstanbul’da tacizciye meydan dayağı

O ANLAR KAMERADA

Kadınla beraber lokantadan meydana çıkan Suriye uyruklu garson, kadının kocası, yakınları ve çevredeki bazı vatandaşlar tarafından feci şekilde dövüldü. O anlar ise emniyet kameralarına yansıdı.

HASTANELİK OLDU

Polise teslim edilen tacizci gözaltına alındıktan sonra tedavi edilmek üzere İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi ’ne sevk edildi. Vücudunun dağıtılmış yerlerinde kırıklar oluşan Hüseyin Al Ferhan Al C.’nin hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Sözlü ve fiziksel tacize uğradığı iddia edilen I.H. ve eşi Z.A., emniyetteki ifadelerinde Al C. ’den şikayetçi olduklarını söylediler. Z.A., Suriye ’deki iç savaştan nedeniyle ülkesini terk ederek Sultangazi ’ye yerleşen I.H. ile üç sene önce evlendiklerini, eşinin ikamet ettiklere adrese yakın olan Suriye yöresel yemeklerinin satıldığı lokantaya 1 aydır alışverişi için gittiğini söyledi. Eşinin daha önce de Al C. göre tacize uğradığını iddia etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.