Isıtma giderlerinde yüzde 30 ’luk enerji tasarrufu

Isıtma giderlerinde yüzde 30 ’luk enerji tasarrufu
Isıtma giderlerinde yüzde 30 ’luk enerji tasarrufu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dijitalizasyonun öncde gelen markası Siemens, geliştirdiği yeni nesil Akıllı Termostat ile ısıtma maliyetlerinden tutum ettiriyor. Meydana getirilen şirket duyurusuna tarafınca apartman daireleri, talebe yurtları ve öteki tüm konut alanlarında bulunmuş olduğu ortama en yerinde iklimi tespit ediyor. ‘Yeşil Yaprak’ özelliği bir uçtan bir uca enerji tüketimini optimize eden akıllı termostat, uzakta kontrolü, kullanım arayüzü ve kullanıcı dostu tasarımı ile öne çıkıyor. 

İdeal iklim koşulları
Isıtma uygulamalarının daha ustalaşmış denetleme ve otomasyonu için tasarlanan Akıllı Termostat, ısı, rutubet, parlak, yakın olma, varlık ve hava kalitesi sensörleri ile çevresini algılayarak ortamın analizini yapıyor. Üzerindeki 6 tane algılayıcı tamamen standart bir web bağlantılı termostattan fazlaca daha fazlasını sunan Siemens Akıllı Termostat, bulunmuş olduğu ortamdaki değişikliklere devamlı adapte olarak kullanıcılar için onlarca defa en yerinde iklim koşulları ve en yüksek konforu sunuyor.

Uzaktan yoklama
Akıllı Termostat uygulaması baştan sona mobil cihazlar üstünden de ulaşılabilen sistem, her lahza her yerden yoklama ve takibe olasılık sağlıyor. Kullanım doğruca ayrı modlar ayarlanabiliyor, rutubet seviyesi izlenebiliyor ve iç mekânın hava kalitesi ölçülebiliyor. Müracaat baştan sona hem Akıllı Termostatın kontrolü kolaylaşıyor ek olarak de yaşam alanları, konfor sağlayacak şekilde ayarlanıyor.