Iş Adamı, Yaptırdığı DNA Testinde Oğlunun Ortağından Olduğunu Öğrendi

Iş Adamı, Yaptırdığı DNA Testinde Oğlunun Ortağından Olduğunu Öğrendi
Iş Adamı, Yaptırdığı DNA Testinde Oğlunun Ortağından Olduğunu Öğrendi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Kağıthane’de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 4 yaşındaki oğlunun kendisinden olmadığını öğrenen Okan Alçıtepe, yaptırdığı DNA testinde çocuğun babasının meslek ortağı Cemil Şanlı olduğunu öğrendi. Tartıştığı ortağını tabancayla ateş ederek öldüren Alçıtepe, savunmasında, eşinden şüphelenmediğini ama daha önce mahallede aynı koşul yaşandığı için deneme yaptırdığını söyledi. Ölen Şanlı’nın, ‘Etek giyip dolaşsın’, ‘Sen nasıl delikanlısın’ sözleri kışkırtma sayıldı, duruşma ertelendi.

DNA TESTİ YAPTIRDI

Kağıthane’de geçen sene minik oğlunun kendisine benzememesinden şüphelenen Okan Alçıtepe, DNA testi yaptırdı. oğlu A.A’nın ortağı Cemil Şanlı’dan olduğunu öğrendi. Şanlı’yı tabancayla vurarak öldüren Alçıtepe dün, “bilerek adam öldürme” suçundan esir yargılandığı davada baskın karşısına çıktı. İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada sanık Okan Alçıtepe hazırlanmış bulundu. Maktul Cemil Şanlı’nın da yakınları katıldı.

‘OĞLUM BÜYÜDÜKÇE BANA BENZEMEDİ’

Duruşmada savunma yapan sanık Alçıtepe, ortağı Cemil Şanlı ile 2013 yılında karşılıklı matbaa açtıklarını belirterek, “Oğlum sandığım A.A da 2014’te dünyaya geldi” dedi. Oğlunun büyüdükçe kendisine benzemediğini söyleyen Alçıtepe, “O zamana dek eşimden hiç şüphelenmedim. Fakat daha önce mahallede böyle bir şey olduğu için babalık testi yaptırmak istedim. Sonuçta babası olmadığım ortaya çıktı” dedi.

“EŞİME RENKLİ BİR MEŞRUBAT VERİP BAYILTMIŞ”

Sonuçlarla birlikte eşine gidip ‘Bu ne seslenmek?’ diye sorduğunu gösteren Alçıtepe, eşinin önce sonuçların hatalı olduğunu söylediğini sonrasında ise ağlamaya başladığını anlatarak, “Eşim, ‘Bir şey var lakin belirli değilim’ dedi. 2013 yılında eşim iş yerinde iken Cemil Şanlı da matbaaya gelmiş. Eşime renkli bir meşrubat verip, yurtdışından geldiğini söylemiş, içmesi için ısrar etmiş. Eşim, o içeceği içtikten daha sonra baygınlık geçirmiş” diye konuştu.

“DNA TESTİ YAPTIK ÇOCUĞUN BABASI ORTAĞIM ÇIKTI”

Eşinin kendisine, içki içtiği yerle kendine geldiği yerin aynı olmadığını söylediğini aktaran Alçıtepe, “Bunun üzerine eşimin abisi ile sonuçları alıp ortağım Cemil Şanlı’nın yanına gittik. Şanlı, böyle bir şeyin olamayacağını söyledi. Eşimin anlattıklarını anlattım. ‘Ben böyle namussuz bir insan değilim, isterseniz test yaptıralım’ dedi. Test yaptırdık ve oğlum sandığım çocuğun babası ortağım çıktı” ifadesini kullandı.

‘TAZMİNAT DAVASI AÇTIK’

Testin sonucu ortaya çıktıktan sonradan ortağı Cemil Şanlı’nın yanına gittiğini ve arasında arbede yaşandığını anlatan Alçıtepe, “Ardından psikolojim tamamen bozulmuştu. Mahallede de dedikodular çıkmaya başlamıştı. Bir vakit eve gitmedim sonradan eşimle semtten taşınmaya karar verdik. bununla birlikte eşimle birlikte Cemil Şanlı’ya 50 bin TL fiziki ve manevi tazminat davası açtık” dedi.

Alçıtepe savunmasının devamında, “Cemil karşılıklı tanıdıklarımıza ‘Bir jurnal zevkim 50 bin TL’ye geldi’ diye söylemiş. Karşılıklı tanıdıklarımız da bunları bana söyledi. Durum günü 20 Temmuz 2017’de meslek ile ilgili araç gereç edinmek için iş merkezine gittim. Orada Cemil Şanlı ile karşılaştık. Küçümseyen bir gülüş ile gülerek ‘Sen burada ne geziyorsun lan p…..k?’ dedi. Bende yanımda taşıdığım silahla 3-4 el maksat gözetmeksizin alev ettim” diye konuştu.

‘ETEK GİYİP DOLAŞSIN’ SÖZÜ TAHRIK SAYILDI

Ölen Şanlı’nın, ‘Etek giyip dolaşsın’, ‘Sen nasıl delikanlısın’ sözleri tahrik sayıldı. Cumhuriyet Savcısı da hakkındaki görüşünde sanık Okan Alçıtepe için hileli kışkırtma hükümlerinin uygulanmasını istedi. Savcı ruhsatsız tabanca ve haksız kışkırtma aşağıda cinayetten sanığın 13 yıldan 21 yıla dek hapisle cezalandırılmasını istedi. Taraflar savunma için vakit istedi, İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşma ertelendi.