İlim Hikmet Vakfı Geleneksel Kardeşlik Pikniği Yapıldı

İlim Hikmet Vakfı Geleneksel Kardeşlik Pikniği Yapıldı
İlim Hikmet Vakfı Geleneksel Kardeşlik Pikniği Yapıldı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlim Hikmet Vakfı kadar organize edilen geleneksel vakıf pikniği, hafta sonu Kayseri Mimarsinan Kasabası Evliyalar Parkı’nda gerçekleştirildi.

Kur’an’ı Kerim okunmasıyla başlayan programın başlangıç konuşmasını İlim Hikmet Vakfı Başkanı Osman Reel yaptı. Osman Hakiki konuşmasında, bir araya gelme geleneğinin 80’li yıllarca devam ettiğini belirterek her kesime yönelik vakıf faaliyetlerine bütün aile bireylerinin katılması gerekliliğinin altını çizdi.

Programa ziyafet edilen Yazar Ramazan Kayan da vakıf mensuplarına bir söylev yaptı. Kayan konuşmasında, İslam Dünyası ve özelde Müslümanların geri kaldıkları üç hususun altını çizdi. Bunların, özgüven, özeleştiri ve özverili alıştırma eksikliği olduğunu belirten Ramazan Kayan, Müslümanların bu eksikliklerini giderdiklerinde ancak hakiki anlamda sorumluluklarını yerine getirebileceklerini hatırlattı.

Öğle namazı ve yemek yemek ikramından daha sonra, gençler ve çocuklar arasında bilgi yarışması ve bir fazla eğlenceli yarışmalar yapıldı. – KAYSERİ