İBB Başkanı Mevlüt Uysal’ın Esenler ziyareti

İBB Başkanı Mevlüt Uysal'ın Esenler ziyareti
İBB Başkanı Mevlüt Uysal'ın Esenler ziyareti
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Esenler ilçesine ziyarette bulundu.

İlçe ziyaretine Esenler Belediyesi ile başlayan Uysal ’ı, M. Tevfik Göksu ve ekibi karşıladı. İBB Başkanı Sakin ’a İlçe Belediye Başkanı Göksu yapılan çalışmalar hakkında veri sundu.

İKİ BAŞKAN 15 TEMMUZ HALK MÜZIĞI BAHÇESİ’Nİ İNCELEDİ

Insanlar Meclisi’ne katılarak vatandaşlarla sohbet eden Başkan Mevlüt Uysal, buradan İlçe Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ile birlikte 15 Temmuz Ahali Bahçesi proje alanına geçti.

“ESENLER’E NE YAPSAK AZDIR”

Burada vatandaşlara hitap eden Esenler İlçe Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, “Bugün burada Büyükşehir Belediye Başkanımız Mevlüt Uysal bizlerle birlikte. Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılacak Engelliler Külliyesi son aşamada inşallah. Yine Büyükşehir Belediyemiz göre yapılan buradan karşıya geçiş var. 30 bin küsur metre alanda da açık otopark var. Esenler ’de büyük bir egzersiz var. Esenler ’e ne yapsak azdır” şeklinde konuştu.

İBB Başkanı Mevlüt Uysal'ın Esenler ziyareti

“YENİ PROJELER YAKIN ZAMANDA HİZMETE AÇILACAK”

Esenler ’in en büyük sorunlarını çözdüklerini ve yeni projelerinde yakın zamanda hizmete açılacağını belirten Başkan Mevlüt Sakin da, “Esenler ’e Engelliler Merkezi yapacağız, kentsel dönüşüme başlıyoruz, her mahallede cami, her mahallede belediye hizmet alanı olacak. Lakin ana önemlisi bu şehirsel dönüşüm. Şehirsel değişim bugüne kadar bir şekilde gitti. 24 Haziran ’dan sonra yeni bir sistem geldi. İnşallah yeni dönemde, daha hızlı yürüyecek. Nasıl daha hızlı yürüyecek? Eskisi gibi bürokratlara iş boğulmayacak. Çabuk bir şekilde yürüyecek. Fakat onu da görüyorsunuz, nasıl çelme takarız diye hesap yapıp duruyorlar. İnşallah o hesaplar tutmayacak. Biz arkadaş canlısı olduktan sonra, arkadaş canlısı bir şekilde çalıştıktan daha sonra üstesinden gelemeyeceğimiz bir problem olmaz. Şimdi imar barışı var, şehirsel dönüşüm var, birçok şey var. Birileri de gelip sizlerin aklını karıştırmak için bir şey söylüyor. Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte daha fazla gelip, aklınızı karıştırmaya daha pozitif çalışacaklar. Bugüne değin AK Parti iktidarı ve Sayın Cumhurbaşkanımız görevde olduğu müddetçe hiç kimseyi mağdur etmedi, mağdur ettirmedi. Bu konuda da inşallah her yaptığımız işte önce vatandaş diyeceğiz. Vatandaş nasıl mağdur olmaz ona bakacağız.” ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı Mevlüt Uysal'ın Esenler ziyareti