Hayallerinin Ardında Koşan Hanımefendi Girişimci, İkinci Şubesini Açtı

Hayallerinin Peşinde Koşan Bayan Girişimci, İkinci Şubesini Açtı
Hayallerinin Peşinde Koşan Bayan Girişimci, İkinci Şubesini Açtı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde 3 yıl ilkin açmış olduğu bireysel bakım merkezini tüm zorluklara karşın ayakta tutmayı başaran Nuriye Hagi, hesaplı olarak sertlik bir süreçten geçtiğimiz dönemde ikinci şubesini açarak her insanın takdirini kazanmıştır.

TÜM ENGELLEMELERE KARŞIN YILMADI

Daha ilkin verdiği bir röportajda “Hayallerimin arkasından koşmaktan hiçbir zaman yorulmadım” diyen Nuriye Hagi’nin başarı hikayesinin aşağıda acaip ayrıntılar var. Tüm engellemelere rağmen hiçbir zaman yılmayan ve hedeflerinin arkasında koşan Hagi’nin girişimcilik hikayesi 3 yıl ilkin adam egemenliğinin yargı sürdüğü İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde başladı.

ÖRNEK BİR GİRİŞİMCİLİK ÖRNEĞİ

Büyük bir azim ve gayretle işine sahiplenen Hagi, aradan geçen 3 yılda örnek bir girişimcilik örneği sergileyerek büyük bir atılım gerçekleştirmiş oldu ve ikinci şubesini hizmete açtı. Ihtişamlı bir törenle hizmete oluşturulan yeni şubenin kurdelesini Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Gülten Terzi, toplumsal medya fenomeni Nez Demir ve öteki misafirleriyle beraber kesti.

“HAYALLERİMİN ARKASINDAN KOŞMAKTAN VAZGEÇMEDİM”

Başlangıç sonrası basın mensuplarına bir açıklamada yer edinen Hagi, “Bu şekilde bir hizmeti Sultanbeyli halkına sunuyor olmanın mutluluğunu ve bununla beraber halkı gururunu yaşıyorum. Hayallerimin arkasından koşmaktan hiçbir vakit vazgeçmedim. Bu coğrafyada hanım almak ve kendi ayakları üstünde durmak savaşım ister. Bu mücadeleyi verdik, vermeye de devam ediyoruz. Yeni şubemiz ilçemize bahtı açık talihli olsun” dedi.

İşte açılış töreninden kareler;