Hak Bakanı Gül, Sakarya Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti

Hak Bakanı Gül, Sakarya Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti
Hak Bakanı Gül, Sakarya Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alan Adliye Mahkemesinin açılışı dolayısıyla Sakarya’da bulunan Yargı Bakanı Abdülhamit Gül, Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Ziyarette Vali İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Milletvekili Recep Uncuoğlu, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Tugay Komutanı Tuğgeneral İdris Acartürk, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, ilçe belediye başkanları ve bürokratlar yer aldı. Büyükşehir Belediyesi ziyaretinin arkasından Bakan Gül büyük kasaba merkezinde esnaf ziyaretinde bulunarak, verimli kazançlar diledi.

Hak Bakanı Abdülhamit Gül’ü Büyükşehir Belediyesinde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, “Uzun süredir şehrimizde yapı edilen Bölge Adliye Mahkemesinin açılışı için beklenti içerisindeydik. Vatandaşlarımızın da bu konuda talepleri oluyordu. Bugün açılışını gerçekleştirmiş olduk. Ayrıca milletimize ayrıca adalet camiasına keza de şehrimize bahtı açık olsun. Bu özel günde şehrimize gelen Yargı Bakanımız Sayın Abdülhamit Gül’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sakarya’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Gül, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Akıllı Toçoğlu’na teşekkür ediyorum. Sakarya’ya hizmet aşkı ile doymuş olan Başkanımız ile daha önce de çalışmıştık. Bugün de Alan Adliye Mahkemesinin açılışı vesilesiyle Sakarya’dayız. Büyükşehir Belediyemizi de ziyaret ederek Başkanımız Akıllı Toçoğlu’na başarı dileklerimizi ilettik. Sakarya her geçen gün daha pozitif gelişiyor, büyüyor. Ayrıca hükümetimizin hem de lokal yönetimlerimizin yatırımları Sakarya’ya layık katıyor. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Bölge Adliye Mahkemesi de Sakarya’ya bahtı açık olsun” dedi. – SAKARYA