Galatasaray ’dan Flaş Belhanda Açıklaması!

Galatasaray ’dan Flaş Belhanda Açıklaması!
Galatasaray ’dan Flaş Belhanda Açıklaması!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarı kırmızılı takım, Younes Belhanda ile ilgili geçtiğimiz gün basında yer alan aktarma haberlerinin hayali olduğunu açıkladı. Açıklamada ayrıca, Nice’in Belhanda ’yı 1 yıllığına bedelsiz kiralık istediğini ancak bu teklifin kabul edilmediğini de açıklama etti.

Galatasaray resmi internet sitesinden konuya ilişkin yapılan tanımlama şu şekilde:

“Bazı medya organlarında Fransız Medyasına dayandırılarak, profesyonel futbolcumuz Younes Belhanda ’nın Nice Futbol Kulübü ’ne transferi ve kiralanmasına ilişkin yapılan haberler gerçek dışıdır. Başkanımız Mustafa Cengiz ile Nice Futbol Kulübü Başkanı aralarında telefon dahil herhangi bir görüşme gerçekleşmemiştir.

Sadece Nice Sportif Direktörü, profesyonel sportif idarecilerimize Younes Belhanda ’yı 1 yıllığına bedelsiz kiralık istediklerini, yıllık ücretinin de bir bölümünü karşılayabileceklerini iletmişler fakat bu teklif de uygun bulunmamıştır.

Medyamızın bir takım kesimlerinde Galatasaray ’ımızın başarılara yürüyüşünü engellemeye çalışan şahısların, bu stil yalan haberleri kullanarak yaptıkları süfli ve pespaye yorum ve idrak çalışmalarına karşısında camiamızın, bu engebeli ve şampiyonluklarla taçlandırılacak yürüyüşünde her zamankinden daha titiz olması gerekmektedir.” 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.