FETÖ firarisi türkücünün Gülen’e şarkı söylediği anlar

FETÖ firarisi türkücünün Gülen'e şarkı söylediği anlar
FETÖ firarisi türkücünün Gülen'e şarkı söylediği anlar
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Uğraş Şube Müdürlüğü ekipleri, mayıs ayında eş zamanlı olarak düzenlediği FETÖ/PDY operasyonunda çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

Şüpheliler arasında bulunan ve mahkemece tutuklanan örgütün kayda değer isimlerinden Muhammet Ayhan Turan’ın cep telefonunda yapılan incelemede, çarpıcı görüntülere ulaşıldı.

FETÖ firarisi türkücünün Gülümseyen’e şarkı söylediği anlar

FETÖ ELEBAŞINA YENİ ŞARKISINI SÖYLEDİ

Savcılık kayıtlarına da geçen görüntülerden birinde, Diyarbakırlı türkücü Gökmen Ürü, 15 Temmuz öncesi FETÖ elebaşı Fethullah Tebessüm Eden ile görüntülü olarak cep telefonundan röportaj yapıyor. Görüntülerde, diğer bir örgüt elemanı da Gökmen Ürü’nün bu görüşmesini kayda alıyor.

Örgüt elebaşına bağlılığını ifade eden sözler söyleyen Gökmen Ürü’nün, görüntülerde hem örgüte yönelik operasyonları ağır bir dille eleştirmesi de yer alıyor.

Fethullah Gülen’in de konuşmasının bulunduğu görüntülerin son bölümünde Gökmen Ürü, önce müsade alıp, peşinde örgütün elebaşına, yeni bestelediği şarkısını söylüyor.

15 TEMMUZ ÖNCESİNDE KAÇMIŞ

Türkücü Gökmen Ürü hakkında, Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşısında İşlenen Suçlar Bürosu kadar yürütülen FETÖ/PDY soruşturması dahilinde, yakalama kararı bulunduğu belirtildi.

15 Temmuz darbe girişiminden bir hafta önce Almanya’ya gittiği tespit edilen Gökmen Ürü’nün, FETÖ’cü basketbolcu Enes Kanter ile de irtibatlı olduğu tespit edildi. Enes Kanter’in NBA maçında giydiği basketbol ayakkabısını imzalayarak Gökmen Ürü’ye hediye ettiği anlaşıldı.

Gökmen Ürü’nün İstanbul’daki evinde yapılan aramada, bu ayakkabının ele geçirildiği öğrenildi. Hem Gökmen Ürü’nün söylediği, ‘Kaderim Benim’ isimli türkünün söz yazarının da yine FETÖ firarisi Enes Kanter olduğu açıklama edildi.

Ayrıca Gökmen Ürü’nün ABD’de yer alan örgüt elebaşı Fethullah Gülen ile karşılaşmak isteyen şahısların gezilerini organize edenlerden olduğu, örgüt lideri ile görüşmeye giden şahısların kayıtlarını tuttuğu da ileri sürüldü.