Fener fena oynadı diye Malatya başarısız mı sayılacak

Fener fena oynadı diye Malatya başarısız mı sayılacak
Fener fena oynadı diye Malatya başarısız mı sayılacak
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk futbolunun gelişmesi için futbolumuzun şimdi üç büyüklerin hegemonyasından kurtarılması zorunlu. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray Türkiye’nin en büyük futbol kulüpleridir oysa bu üç büyük kulübün etrafında dönen bir ligden başarı ne dek beklenebilir…

MALATYASPOR’UN ZAFERİ Mİ, FENERBAHÇE’NİN YENİLGİSİ Mİ?

Misal anında yanı başımızda, dün gecede… Fenerbahçe Malatyaspor’a misafir olduğu maçı kaybetti. Gazeteler, televizyonlar haberi büyük takım olduğu için Fenerbahçe yenilgisi üzerine kurguladı, ona kadar yorumladı. Fenerbahçe’nin başarısızlığının altında yatan nedenler tek tek araştırıldı, yeni transferler değerlendirildi, teknik direktörün takımı hazırlayamamış olması tenkit konusu oldu.

Fener kötü oynadı diye Malatya başarısız mı sayılacak

Erdoğan: Allah’ına gurban Malatya ViDEO

Tamam bunların tümü olağan de, bu maç sonucu gündemi belirleyen niçin yenilen Fenerbahçe oluyor da, başarı şampiyon Malatyaspor olmuyor?

NEDEN KİMSE ‘MALATYA OYNADI KAZANDI’ DEMİYOR

Fenerbahçe’nin büyüklüğü altından, maçı hoş bir futbolla kazanan Malatyaspor neden eziliyor, küçümseniyor. Niçin Fenerbahçe’nin yenilgisinin nedenleri, transfer hatasına, eksikliklere bağlanıyor da Malatyaspor’un güzel futbolu gözardı ediliyor… Niçin ‘Malatyaspor çıktı oynadı kazandı’ diyen kimse yok?

İstanbul takımlarının büyüklüğü karşısında, başarı kazansalar da ezilmeye hükümlü edilen Anadolu takımları, özetle Türk futbolu bu kafayla nasıl gelişecek…