Fedakar müdür okulu kimsesiz boyuyor

Fedakar müdür okulu kimsesiz boyuyor
Fedakar müdür okulu kimsesiz boyuyor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Safranbolu ilçesine tabi Kirkilli Mahallesinde 63 öğrencinin eğitim gördüğü Kirkilli Ortaokulu, Müdür Fatih Tümen göre boyanıyor.

Takriben 4 yıldır Kirkilli Ortaokulunda devir yapan Fatih Tümen, çocukların yeni eğitim yılında pak ortamlarda derslerini yapmak için eline aldığı fırça ile okulun yıpranmış olan duvarlarını boyadı.

Badana işini babasından öğrendiğini ve çocukların sağlıklı ve temiz ortamlarda eğitim görmesi için kolları sıvayan Tümen, okulun tadilat işlerinde de yardımcı oluyor.

“ÇOCUKLAR PAK ORTAMDA DERS YAPACAKLAR”

Okulun imkanlarının kısıtlı olduğunu bildiren Fatih Tümen, “lçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz sağ olsunlar, badana yardımında bulundular. Bizde yaz döneminde öğrenciler yokken, yeni eğitim ve öğretime hazırlık açısından sınıflarımızı boyamaya başladık. İnşallah sınıflarımız sona ermek üzere. Yeni ders yılında çocuklar temiz, nezih ortamlarda derslerini yapacaklar.” dedi.

Fedakar müdür okulu tek başına boyuyor

“BAŞARILARIMIZ ARTACAK”

Fatih Tümen, geçtiğimiz mart ayında Safranbolu Kaymakamlığı ’nın desteği ve Safranbolu Müze Şehir Halkı Motosiklet Kulübü üyeleri göre bir çalışma yaptıklarını söyleyerek, “Eski iki binamız var 1969 ve 1971 yılı yapımında. Dış cephe fazla kötüydü. İki binanın dışlarını hoş bir şekilde boyadık ve güzel bir bakış oluştu. Yeniden benzer kulüp üyeleri yardımıyla okulumuza kütüphane kazandırdık. Kitap temininde ,rafların yapımının kazandırılmasını sağladık. Okulumuz taşıma merkezli bir okul. 63 öğrencimiz vardı geçen yıl ama eğitim ve öğretim yılında. Biliyorsunuz mahallemize TOKİ konutları yapıldı. Buradan baya öğrenci geleceğini düşünüyoruz. Telefonlar arayanlar var. Yüz öğrenciyi bulacağına inanıyorum. Yeni öğrencilerin gelmesiyle başarılarımız artacak inşallah.” diye konuştu.

Fedakar müdür okulu tek başına boyuyor