Eylül Ayı Kaymakamlar Toplantısı Yapıldı

Eylül Ayı Kaymakamlar Toplantısı Yapıldı
Eylül Ayı Kaymakamlar Toplantısı Yapıldı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Eylül ayı Kaymakamlar toplantısında atama yeri değişen kaymakamlara önemli nasihatlerde bulundu. “Bürokratlar olarak devletimizin şefkatini ve sıcak yüzünü vatandaşlarımıza mutlaka göstermek zorundayız” diyen Vali Azizoğlu, “Her daim ülkemizin ve milletimizin menfaatlerini ön planda tutup, gece gündüz çalışın. Mutlaka mükafatını alırsınız, bundan şüpheniz olmasın” dedi.

Vali Seyfettin Azizoğlu başkanlığında her ay uyumlu olarak gerçekleştirilen Kaymakamlar toplantısı Erzurum Kongre binasında yapıldı. Vali Seyfettin Azizoğlu başkanlığında tarihi kongre binasında düzenlenen toplantıya, Kaymakamlar katıldı.

Dört gündem maddesinin ele alındığı toplantıda, başlangıçta 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı hazırlıkları görüşüldü. Kaymakamlar tarafından takibi yapılan ve yapımı devam eden millet yatırımlarının durumu hakkında Vali Azizoğlu’na data verdi. Sigara denetimi, genel güvenlik ve asayiş tedbirlerinin görüşüldüğü toplantıda Vali Seyfettin Azizoğlu, son meydana çıkan kararname ile birlikte görev yerleri değişen kaymakamlara başarılar diledi.

Kaymakamlara galibiyet belgelerini takdim eden Vali Azizoğlu, “Kurumlar daimi bizler hepimiz geçiciyiz. Önemli olan gittiğimiz yerde vatanımıza, milletimize güzel hizmetler bırakabilmektir. Imkan ve kaynakları her daim ülkemizin kalkınması yönünde kullanacağınızdan kuşkum yoktur. İnşallah gittiğiniz atama yerlerinizde her daim başarılı olursunuz” şeklinde konuştu. – ERZURUM