Eskişehir Ayla Ocakları’nın Tapusu Bahçeli’ye Sunuldu

Eskişehir Ayla Ocakları'nın Tapusu Bahçeli'ye Sunuldu
Eskişehir Ayla Ocakları'nın Tapusu Bahçeli'ye Sunuldu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkü Ocakları Eskişehir İl Başkanlığı’nın yapı tapusu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sunuldu.

Işık Halkası Ocakları Eskişehir İl Başkanı Yasin Yumrukaya ve idare üyeleri, Ankara çıkartması yaptı. MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak ve Ayla Ocakları Genel Başkanı ve bununla beraber MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’a şanslı olsun ziyaretlerinde bulunan heyet, Eskişehir İl Başkanlığı binasının yeni alınan bölümünün tapusunu MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’ye sundu.

Bina tapusunun alınmasında Milletvekili Sazak’ın büyük katkısı bulunurken, ziyaretlerin gerisinde Hale Ocakları Eskişehir İl Başkanı Yasin Yumrukaya açıklamalarda bulundu. Canla başla mücadele edeceklerini kaydeden Başkan Yumrukaya, “Ülkü Ocakları Eskişehir İl Binamızın, MHP Eskişehir Milletvekilimiz Metin Nurullah Sazak Bey’in yardımıyla aldığımız son kısımdan sonra devraldığımız tapusunu Genel Başkanımız ve Milliyetçi Ülkücü Hareketin Lideri Dr. Devlet Bahçeli Bey’e sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bize bu süreçte destek veren değerli vekilimiz Metin Nurullah Sazak Bey’e bir kez daha teşekkür eder memleketimize ve davamıza nice güzel hizmetler gerçekleştirmesini Allah’tan dileriz. Bizler her bakımdan donanımlı, sağlıklı, ulusal ve manevi değerler yönünden iyi yetişmiş asil Türk gençliğini yılmadan, yıkılmadan yetiştirmek için ilk olarak Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in izinde, Ayla Ocakları Genel Başkanımız ve MHP Mersin Milletvekilimiz Olcay Kılavuz Bey’in emrinde canla başla mücadele etmeye devam edeceğiz. Bize bu süreçte destek olmuş büyüklerimize, kardeşlerimize ve Ülkücü yetişecek yeni nesle can-ı gönülden teşekkür ederiz. Var olsun Ayla Ocakları” dedi. – ESKİŞEHİR