Erürker; ’24 Saat Aydınlının Hizmetinde Olacak, Gönülleri Kazanacağız’

Erürker; '24 Saat Aydınlının Hizmetinde Olacak, Gönülleri Kazanacağız'
Erürker; '24 Saat Aydınlının Hizmetinde Olacak, Gönülleri Kazanacağız'
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan aday talibi Hakan Çağlar Erürker, tercih çalışmalarına Aydınlatılmış’ın Koçarlı ilçesinde devam etti.

AK Parti Koçarlı İlçe Teşkilatında partililer ve Koçarlı Belediye Başkan aday talibi Nedim Kaplan ile seçimlere hazırlık hususunda değerlendirmelerde bulunan Hakan Çağlar Erürker, sonrasında çarşı ve pazar yerlerini gezerek esnaflara hayırlı işler, verimli kazançlar diledi.

Koçarlılı hemşerilerinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen ve sorularını cevaplayan Hakan Çağlar Erürker, burada yapmış olduğu konuşmada; “Aydınlatılmış’ın sorunlarını biliyoruz, çalışmalarımız ilçe ilçe sürüyor. Projelerimizi ilerleyen süreçte ilçe ilçe açıklayacağız. Tüm Açık Fikirli’ı kucaklayacağız. Nerede bir bere var ise, merhem olacağız. Baskın olmaya yok, hadim olmaya talibiz. 24 saat Aydınlının hizmetinde olacağız. Kültürlü’da yaşayan tüm yurttaşlarımızın gönlünü kazanacağız. Azimliyiz, kararlıyız; kendimizden eminiz. Okumuş’ın geleceği AK Belediyecilikte. Beraber çalışacağız, beraber başaracağız; Okumuş kazanacak” dedi. – AYDIN